Ukrainian Calgary
-
Мне стаж только чешский посчитали, украинский никто не считал
-
И у меня
-
Новичок в чем?
-
Добрий вечір, народ) Підкажіть, будь ласка, чи можна привозити із собою в Канаду ліки без коробок, просто пластинки з таблетками перемотані резинкою, чи обов'язково мають бути коробки?
-
Їм треба дзвонити та стукати на телефон та пошту, інакше будете чекати дуже довго, в них навантаження велике
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка скільки приблизно коштує паркінг з опаленням в будинку? В мене він включений автоматично, однак автівки немає, сусіди хочуть зайняти моє місце та питають скільки то коштує. А я хз
-
Точно за 35? Бо я знаю, що за 20ГБ $39.
-
Вітаю, мене звати Станіслав, мені 28 років. Маю освіту інженера будівельника. Працювати вмію як і розумово (вмію читати креслення і т.д.) так і фізично (маю досвід в будівництві каркасних будинків). Шукаю роботу будь якого плану, з пропозиціями в приватні повідомлення, дякую! Англійська на початковому рівні, активно займаюсь її покращенням
-
Маю за 35 кад 20 ГБ. Фідо
-
Вітаю! Працюю в магазині мобільного зв'язку. Зараз маємо акційний тарифний план від Fido $34 за 10ГБ. Тому, якщо є бажання придбати або є знайомі, яким потрібно, пишіть в особисті. ☝️Акція триває до 5 вересня.
-
Написала вам в приватні повідомлення