Ukrainian Calgary
-
Доброго дня така ситуація. Паспорт дійсний до 25го як і ворк. Записалася щоб зробити новий і подати на ворк до 26го року як мало бути на 3 роки. Але знайшла інформацію що можна подавати на паспорт тільки якщо його термін підходе кінця через 2-3 місяці. Ось не знаю як в цій ситуації діяти. Може в когось було щось подібне.
-
А чи дадуть мені ворк до 26го
-
Я продлевала ребенку перед вклейкой визы в Германии. В итоге вклеили визу до конца срока продленного штампа( подавали на CUAET в начале, поэтому до конца срока паспорта). Прилетели в декабре 2022 в Канаду без проблем с таким паспортом и дали разрешение на учебу на 3 года. Поэтому пробуйте продлить однозначно, вдруг повезет. Тем более это бесплатно
-
Millennium insurance
-
Yadwinder: Hey, if anyone needs a brand new Ford or preowned car, please contact me.will help you to find the best-selling deserving car for you Finance available Raj 587-834-3314 Привіт, якщо комусь потрібен новенький автомобіль Ford або вживаний автомобіль, будь ласка, зв’яжіться зі мною. Я допоможу вам знайти найбільш продаваний автомобіль, який заслуговує на вас Фінанси доступні Раадж 587-834-3314
-
Ми тільки продовжували паспорт дитині. Продовжували в Німеччині. Тільки штам поставили. Але, ми відправили фото цього штампу в IRCC. То отримали візу до кінця дії цього штампу. Зараз син вчиться і школі. Все добре.
-
Вітаю! Працюю в магазині мобільного зв'язку. Зараз маємо гарні тарифні плани $34 -10 ГБ мобільного інтернету $40 - 40 ГБ мобільного інтернету Пишіть в особисті або завітайте в Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE, Calgary, AB WOW mobile boutique (біля Shoppers)
-
Так. Але не безкоштовно. Не пам'ятаю скільки. Це було рік назад.
-
Штамп ставлять за день, правда?
-
Спасибо за то, что поделились
-
Друзі, всім привіт! В зв'язку з переїздом в інше місто ТЕРМІНОВО, перездаємо чудові апартаменти в чудовому районі Arbour Lake. Це 3 спальні кімнати, 2 ванні кімнати, велика зала та кухня, також є велике загорожене патіо з виходом на газон (перший поверх). Територія цього комплексу закрита по периметру (крім двох в'їздів у загальний двір). Є підземний паркінг з власним паркомісцем та окрема будівля для велосипедів, самокатів, скутерів і мотоциклів. Тихе і спокійне місце. Добрі і тихі сусіди. Поруч станція С-трейн Crowfoot, автобусні зупинки та багато - багато магазинів, банків, фастфудів і решта всього для комфортного проживання. Школи, садочки, бібліотека в пішій доступності. Також, поруч є доступне до використання приватне озеро яке функціонує цілорічно (літом пляж, каякін, рибалка і тд, взимку - хокей, коньки і тд. організовуються різні свята і активності). Адреса: 102, 55 Arbour Grove Close NW. Ціна 2650+електрика. Хто зацікавлений, пишіть мені в особисті повідомлення або дзвоніть (403)9886794 і я повідомлю лендлорда. Далі з ним напряму.
-
Ааа, зараз все трохи по іншому з цим , зрозуміло
-
на сайті поліції є розділ, де можна залити його фото і описати ситуацію - що він пропагандує смерті українців, саме це їх підштовхне до того, щоб з ним розібратися
-
може він не знає, що він наліпив) думаю, до кінцевої не доїде
-
хвора ображена недолюдина. тим паче можете звертатися до поліції, вони охоче з цим допомагають!
-