Ukrainian Calgary
-
У мене український оператор надає 10 Гб інтернету LTE, перші місяці може і без, але ж я не знаю можна чи ні, тому і запитала, а далі можна зробити контакт з покупкою телефону, коли розберусь в операторах і їх умовах.
-
Так
-
А як ви збираєтеся тут без канадського номеру бути?? Чи просто взять 3к і поїхати далі?
-
Підкажіть. Обов’язково для відкриття рахунку у банку треба канадський номер телефону?
-
Доброго дня! Підкажіть / поділіться досвідом хто можливо орендує/орендував квартири від Mainstreet в комплексах Cedarbrae Manor Apartments Або Westview Terrace Як район та умови в будинку? Дякую заздалегідь 🙏
-
Привіт🤗 якщо шукаєте репетитора з розмовної англійської для себе чи дитини, буду рада допомогти
-
Всім привіт , можливо шукаєте де купити сигарети дешевше Пачка 10$ Блок 60$ В блоці 10 пачок (200 сигарет) Є червоні Full Сині light Рекомендую спробувати сині , так як червоні дійсно міцні Сигарети наскільки знаю нічим не оброблені , навіть кращі ніж деякі з акцизом Прошу не спамити та писати тільки зацікавленим
-
Доброго дня, шукаю 2-х або 3-х кімнатну квартиру в центрі, розгляну любі пропозиції
-
Вітаю друзі! Зараз маємо знижки на такі телефони: 📱iPhone 13 📱Pixel 7a 📱Pixel 7 📱Pixel 7 Pro Найбільші знижки зараз на 📱Samsung S23 майже $740 Також можна передзамовити 📱iPhone 15 Найдешевші тарифні плани зараз: $39 - 10ГБ $45 - 30ГБ Звертайтесь, якщо є потреба або заходьте в Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE, WOW mobile boutique.
-
Доброго дня! Здаємо бейсмент в Airdrie (містечко поряд з Калгарі). Для 1-2 людей( сімейна пара, або 2жінки)без шкідливих звичок і домашніх тваринок. В бейсменті є спальна кімната з ліжком queen розмір , кімната під робочий кабінет з диванчиком і столом) ,вітальня ,ванна кімната, кухня . Також в бейсменті знаходиться пральна і сушильна машина( їх потрібно буде ділити з нами). Біля будинку є автобусна зупинка. Ціна 1000$ за місяць.
-
Український оператор водафон, за оплату звичайного тарифу
-
Це хто такий щедрий в Канаді 10гб дає ?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка як податись на low income pass?. Дякую
-
З 1 жовтня Знаходиться в. Creekside blwd sw Ціна 2300 3 bed 2.5 bath
-
Всім привіт iPhone 15 вже доступний для передзамовлення, ті хто зробить його до 22.09 зможуть оформити в розстрочку айфон після 22.09 Також діє є розпродаж iPhone 11 (64gb) та iPhone 13 (128 gb) - 240$ знижки на роджерс/файдо ❤️💛 Samsung s23 зі знижкою за 619$ + самсунг бадс в подарунок 🎁