Ukrainian Calgary
-
Я купила тут.
-
Дякую вам 🙏🏻
-
Вам потрібно самому шукати інформацію, її багато і залежить від провінції. Люди роками вчаться тут, аби могли легалізувати свої дипломи, потім іспити. Це дорого. Шукайте медичну якусь групу експатів в ФБ може, там буде більше інформації. Зараз, можливо, є сенс спробувати здати іспит на асистента стоматолога чи гігієніста, вивчати систему і отримати можливість працювати десь в медичній сфері
-
Доброго дня всім! Мій чоловік шукає роботу, робітник складу, чи оператор форкліфту (канадська ліцензія є, досвід є й на складі й на форкліфті) Англійська мінімальна, зараз ходить до викладача, вже трохи краще розмовляє Якщо тут є ті хто працює на складах та у вас є контакти/вакансії, або будь-яка корисна інформація, напишіть будь ласка мені в приватні повідомлення Буду дуже вдячна🙏🏻
-
Сдается Таун Хаус . Район Хантингтон Хилс 2 комнаты , ванная , прачечная и паркинг место под домом . Хороший спокойный район , рядом магазины и 5 минут ходьбы к автобусной остановки . Дом плотностью с мебелью / заезжайте и живите . Есть посуда и на заднем дворе беседка . Цена 2000 $ утилити входят в стоимость . Свободный с 1 октября .
-
Вибачте, у когось є контакти когось хто саме працює в українській церкві? буду вдячний
-
Усім привіт Зараз діє: Розпродаж iPhone 11 та iPhone 13 зі знижкою 240$ від Роджерс/файдо❤️💛 Samsung s23 за 619$ + самсунг бадс в подарунок 🎁 Передзамовлення на iPhone 15 Деталі в лс
-
Так
-
Я не зміг пройти практичну підготовку (інтернатуру) в Києві. Чи маю я право пройти практичну підготовку тут, в Канаді, або ж вступити безпосередньо до іспиту і потім працювати як стоматолог?
-
Доброго ранку, мене звати Павло і я прилетів до Канади у кінці лютого разом зі своєю вагітною дружиною. Ми на своєму прикладі зрозуміли як може бути важко пройти через усі організаційні питання, у новій країні, та ще самостійно без знайомих чи родичів. Як насправді не вистачало людини,яка б провела нас через цей перший етап. Тому я вирішив запропонувати тим хто приїжджає до Калгарі пройти цей шлях легше.Можу допомогти: ✅🏠 Знайти для вас житло в оренду за вашими параметрами і побажаннями( ходити на оглядини і домовлятися для вас, за вас) ✅ 💳 Відкрити рахунок і отримати картки у банку ✅ 👨⚕️Знайти і домовитися про сімейного лікаря, для вас ✅ допомогатати у оформлені Health Card чи ID card ( переклад і розмова з клерком) Якщо вас зацікавило, напишіть мені😀🔥
-
Нехай щастить☀️ Welcome to Canada:)