Ukrainian Calgary
-
Будь ласка оголошення для усіх не читайте газети та публічні видання на російській чи українській мові, використовуйте місцеві видання та офіційні сайти. У цьому законі зазначені винятки це студенти які перебувають більше 5 років, біженці та власники дозволів на роботу. Тим більше цей закон із 1 січня 2023 року передбачає лише заборону на частину житлового фонду а не на усі житлові фонди. Дякуємо
-
Добрий день. Мене звати Анастасія. Я працюю в Телус промо. Якщо вам потрібен інтернет, телебачення, home security або мобільний зв’язок, буду рада вам допомогти. Якщо ви вже підписали контракт та вам не подобається ціна, я допоможу вам з цим. Пишіть в лс. Гарного дня!
-
Доброго дня хото підскаже де потрібно обмінювати права на канадскі і скьль потрібно часу вдячний за інформація
-
Доброго дня. Є вільна кімната для дівчини (без тварин) недалеко від центру. Кому потрібно пишіть
-
Доброго дня. Цікавить з 15.03. Чи актуально?
-
Хорошая идея, но ..... С 1-го января 2023 вступил в силу закон о запрете (на следующие 2 года) покупки/продажи недвижимости для НЕ КАНАДЦЕВ. The Prohibition on the Purchase of Residential Property by Non-Canadians Act prevents non-Canadians and corporations controlled by non-Canadians from purchasing residential property in Canada for 2 years. The Prohibition on the Purchase of Residential Property by Non-Canadians Act prevents non-Canadians from buying residential property in Canada for 2 years starting on January 1, 2023. The law does not prohibit the purchase of larger buildings with multiple units. The Act has a $10,000 fine for any non-Canadian or anyone who knowingly assists a non-Canadian and is convicted of violating the Act. If a court finds that a non-Canadian has done this, they may order the sale of the house.
-
А чому ви не пишите українською мовою? Якщо українець то повинні знати її! Я впевнена ,що тут багато хто в житті спілкується російською,а в українській групах пише рідною мовою. Якось треба починати використовувати та вивчати свою рідну мову. Усім добра!
-
Доброго дня, у Альберті з моменту прибуття ви маєте право їздити із Українськими правами до 90 днів після цього терміну ваше пересування по дорогах загального користування з українськими правами буде поза законом. Обміняти права у Альберті неможливо, ви можете перездати на права тобто вам доведеться здати теорію та практичне водіння у місті. Зробити це ви можете у любому реєстраційному центрі. Можемо надіслати вам посилання на інтерактивну карту із зазначеними реєстраційними центрами, у Калгарі 30 відділень реєстраційних центрів.
-
Стосовно цього ми описали вище ситуацію і повторимо ще раз. Будь ласка оголошення для усіх не читайте газети та публічні видання на російській чи українській мові, використовуйте місцеві видання та офіційні сайти. У цьому законі зазначені винятки це студенти які перебувають більше 5 років, біженці та власники дозволів на роботу. Тим більше цей закон із 1 січня 2023 року передбачає лише заборону на частину житлового фонду а не на усі житлові фонди. Дякуємо
-
Надіслали вам посилання стосовно курсів у приватні повідомлення
-
Free in person workshop at Centre for Newcomers