Ukrainian Calgary
-
Доброго дня Підскажіть будь-ласка де можна здати ноутбук на запчастини?
-
Власник групи. Зв'яжіться зі мною будь ласка. Дякую
-
🏠ПЕРЕВЕЗЕННЯ МЕБЛІВ: ШВИДКО, ЯКІСНО, БЕЗПЕЧНО! 🚚 Не можете справитися самостійно з перевезенням своїх цінних меблів? Не хвилюйтесь більше! Ми - професіоналі в галузі перевезення меблів, які готові взяти на себе всю важку роботу, щоб забезпечити вам комфорт та спокій. • Ваші меблі - наша турбота! Довіртеся професіоналам в сво галузі! 📞825 365 8181
-
Привет друзья у кого есть машина? нужно поехать в медисин хат 300 км от Калгари. Оплата в лс
-
Порадьте будь ласка спокійні райони з гарною розвʼязкою
-
Я нашел Дякую
-
За 200 долларов никто не хочет?
-
Найвигідніше просто розраховуватися в магазинах. Якщо готівка потрібна ми знімали просто в банкоматі, в rbc комісія 3$. Якщо велика сума то це тільки через грошовий переказ
-
🏠ПЕРЕВЕЗЕННЯ МЕБЛІВ: ШВИДКО, ЯКІСНО, БЕЗПЕЧНО! 🚚 Не можете справитися самостійно з перевезенням своїх цінних меблів? Не хвилюйтесь більше! Ми - професіоналі в галузі перевезення меблів, які готові взяти на себе всю важку роботу, щоб забезпечити вам комфорт та спокій. 📞825 365 8181
-
Рік назад ще можна було 500& в день, зара не знаю
-
Всім привіт, шукаємо апартаменти 2bedroom, 1-2 bathroom, нас дві мами і троє дітей( всі дівчатка) Розглянемо всі варіанти, бажано заселилися до 15 жовтня. Дякуємо за будь яку інформацію
-
Доброго дня 😊 Мене звати Лєна, я є консультантом у косметичній компанії Mery Kay! Представляю косметику класу Преміум. Моє місце проживання у красивому місті Calgary . Якщо Вас цікавить уходова косметика для тіла та обличчя ласкаво прошу до мене в Instagram магазин де представлені подарунки та цікаві знижки !
-
Вітаю усіх Працюю з мобільними операторами і можу допомогти з вибором/підключенням/зміною оператора або якщо є інші питання - пишіть в лс Також зараз маю гарні знижки на телефони: *S23 740$ + безпровідні навушники Samsung bads2 в подарунок 🎁 Деталі в лс🌸🐈
-
Наращивание ресниц в Калгари -На мягком кресле-реклайнере -Материалами 🇺🇦 бренда -Носка 4-6 недель -Бесплатная парковка -Работаю и в вечернее время -Есть онлайн-запись в шапке профиля Инстаграм resni.zp (отзывы и ПРАЙС - в закрепленных сторис) Остановка c-train Southland, район Hаysboro, салон Prolux nails Приходи за отличным настроением и WOW ресницами😍 #наращиваниеРесницКалгари #ресницыКалгари