Ukrainian Calgary
-
Всім привіт. Продам своє Audi A6 2007 3.2 Quattro Brand new winter tires, brand new brakes. Low mileage No mechanical issues. Lather interior, 4 heated seats. Audio system doesn’t work. It turns on and then shuts off. Hail damage, scratches. Ціна 7000$
-
И где купить флаг на машину?
-
Привет кто в центре? Можем выпить кави
-
Продам - софа в хорошем состоянии, $100 самовывоз, принтер canon (фактически новый) с заправляющими картриджами (новые) - $80.
-
У районі NW найближчим часом звільняється будинок 🏠 із трьома спальнями і двома ванними кімнатами, частково мебльований. Ціна доступна. Кого зацікавило це і потрібні подробиці - прошу писати мені в особисті повідомлення Усім доброго дня!
-
Продам матрас Квин Сайз . Цена 50 $ самовывоз
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля 👩🏼💻 Відмінний спосіб провести час з користю та розвинути математичні здібності, логіку, увагу та творче мислення, що позитивно вплине на діяльність. Також поділюся безкоштовним курсом за додатками на основі штучного інтелекту, де можна освоїти затребувані IT-навички👌🏻 Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂
-
Привіт мене звати Вікторія,пропоную свої послуги перукаря,в салоні,де я працюю ви можете отримати стрижку з всима засобами по догляду і укладка в комплекті з стайлінгом або стрижку і кучері за ціною стрижки,вартість жіночої стрижки 50-65₴ Також чоловіча стрижка -30₴ Фарбування коренів волосся+емульгація по довжині фарбою+укладка або кучері-80₴ Фарбування коренів + тонування волосся по довжині -100-110₴ також в комплекті з укладкою або кучері. Ласкаво просимо,чекаю на зустріч з вами за адресою 212 321 6 Ave.SW,Hair Styling & Estheties
-
Пользователей, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать много эмодзи Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
-
Здравствуйте, лечу в Калгари, нужна работа и максимально бюджетное жилье (комната или другие варианты). Есть виза по cuaet, образование - степень магистра, право, из опыта, немного работал и стажировался по профессии, потом работал не по профессии, мерчендайзером на PepsiCo и в продажах. На английском могу сказать и понять что то простое на бытовые темы (учил в школе, а в обычной жизни более 10 лет им не пользовался, потому нужна практика, надеюсь в среде с носителями языка удастся побыстрее подтянуть его на должный уровень) планирую получить вид на жительство, именно с этой целью и была выбрана Канада и Альберта с ее иммиграционными программами, нужна работа на full time которая подходит под номинации. Мне 27, я один, без вредных привычек, не курю, не употребляю алкоголь, домашних животных нет.