Ukrainian Calgary
-
Підскажіть чи є в Калгарі клініки де можуть видалити лазирем папіломи?
-
Значит с резюме что-то не так
-
Всім доброго дня! Компанія з ремонту побутової техніки: холодильники, посуд-мийки, пральні та сушарки. Шукає досвідчених працівників. Рівень англійської середньої. Машина та Канадські права 300-600 $ в день залежно від досвіду Всі деталі пишіть у ЛЗ Дякую!
-
Всім привіт) Мене звати Вікторія. Я Барбер і з радістю зроблю для вас чудову стрижку 👨🏼🦱💇🏼♂️ Працюю з 11 am - 7 pm Телефон салону 📱403-287-1652 / 📱587-439-7822 Або просто напишіть мені особисто 💈🤗 Haircut - 25$ Мій салон “Family Barber”за адресою: 📍 1717 17 Ave SW З нетерпінням чекаю на нових клиентів 🔥
-
Пойти в реджестри и заказать новую)
-
Пробовали и LinkedIn и Glassdoor. Рекрутерам тоже писали, даже LinkedIin gold выкупили. Муж работал в логистике: dispatcher, scheduler. Сейчас рассматриваем даже стройку. Если у кого нибудь есть контакты фирм которые нанимают asap, буду благодарна за информацию 🙂
-
Да стики здесь нереально дорогие)) + к цене еще и вкусов нет.
-
Бы и канадские стики взяла за 5$😜
-
Добрый день! А стики европейские для айкоса есть у него?
-
Я думала брошу , но бляха привыкла гамно курить , зато нашла по 8$ магазин kalamata если бы по 5 наша бы , вообще агонь 😁 в идеале конечно кидать это дерьмо, нас наверно и узнают по айкосам и сигаретам 🤣