Ukrainian Calgary
-
Доброго дня! Виготовляю пельмені та вареники власного виробництва, ручне ліплення 100% натуральний склад. Пельмені: Свинина, яловичина, курячий або мікс свинини та яловичини. (20$ за 1 кг) Вареники: З картоплею - 18$ за 1кг З капустою - 20$ за 1кг З натуральним творогом - 24$ за 1кг З кремовим сиром - 20$ за 1кг Для замовлення чи будь-яких запитань, будь ласка, не соромтеся звертатися до мене в особистих повідомленнях. Я завжди готова відповісти з радістю і надати всю необхідну інформацію! 📍особистий самовивіз або доставка прямо до вашого дому за додаткову плату. CALGARY SOUTHLAND 9680 Bonaventure Dr SE (Поблизу Walmart)
-
Так, там є поле для основного заявника і членів сім’ї нижче
-
Если интересует большой пассивный доход, отправь + в директ
-
Привіт. Підкажіть будь-ласка, куди звернутися, щоб уточнити, чи потрібно на вид діяльності ліцензія, чи ні? Дякую за відповідь
-
Продам: Софа - 90$, принтер (фактически новый) с заправляющимися картриджами (еще не распечатанные) - 85$
-
Куплю Авто бюджет 6000$
-
100 Anderson Rd SE, Calgary, AB T2J 3V1 Здесь работает девушка Инна
-
Доброго вечора. Можна і мені контакт. Давно шукаю т.к є проблема. Дякую )
-
Привіт! Є кімната для дівчини з 1 листопада. Живуть ще 2 дівчини. Кімната без меблів. Решта будинку обладнана) спільна велика зала та кухня. Є своє лаундрі для зберігання речей з пралкою та сушаркою. До центральної бібліотеки 20-25 хвилин автобусом.Поруч все необхідне. 650₴/ місяць( з комунальними) 500 депозит.