Ukrainian Calgary
-
Скажіть, будь ласка, чи можна з карти Приват банку перевести на кредитну карту RBC?
-
Банк, 27
-
Доброго дня! Хтось підкаже де можна купити сигарет дешевих в центрі чи десь поруч!
-
ЗНИЖКИ!!! 📱Samsung S23 знижка $725 📱Samsung S23 Plus знижка $463 📱Samsung S23 Ultra знижка $1015 📱Google Pixel 8 знижка $730 Також маємо знижки на сімейні тарифи. Пишіть в особисті, якщо цікаво.😉
-
6700Cad 2011 156000 Росход 7-8 литров В очень хорошем состоянии Обслуженна мотор коробка ходовке в идеале Поменяна магнитола с динамиками,затонирована,все жидкостя термостат,лобовое стекло,стоит уже на зимней резине,сел и поехал + отдам ещё титаны на резине лето Обращайтесь в личку Всем хорошего дня и удачных продаж
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка які документи треба роздрукувати щоб отримати Ворк перміт у аеропорту. Тільки дозвіл на отримання Ворк перміту який надсилали нам після підтвердження візи чи щось ще? Буду Дуже вдячна
-
Знижки на смартфони: * samsung s23 ultra 28,54$ на місяць + бездротові навушники Samsung buds2 в подарунок * iPhone 14 pro max 40$ на місяць * google pixel 8 10$ на місяць та гіфти на 150$ Деталі в лс 🌸🐈
-
І мені
-
Можу дати контакти дівчини з Телус, яка може вам дорадити☺️
-
Краще від оператора Бо епл має 8% переплати Я працюю з операторами, можу проконсультувати якщо що 😉