Ukrainian Calgary
-
на этих выходных был тату фестиваль в Калгари, и парень вошел в топ 5 лучших по каллиграфии 🔥
-
есть крутые ребята из Харькова, муж и жена, делают очень классно, рекомендую!
-
Доброго дня усім! Маю питання на тему житла. Прилітаю в Калгарі 14 листопада, в ідеалі шукаю кімнату на південній стороні міста. Було б добре якщо б була якась мебель. Про себе: мені 20 років, без шкідливих звичок, без домашніх тварин, спокійний та працьовитий. Буду радий будь якій інформації, наперед дякую.
-
Ну вірте нашим новинам.
-
Доброго вечора ! Чи потрібно чоловіку призовного віку ставати на військовий облік у Канаді , в посольстві і т.д. Наші новини пишуть , що це треба Що скажете , хтось ставав? Перетнув Україну легально, дитина хвора , тому я не виїжджав через ліси і поля ...
-
Бачили що шукають няню?
-
Доброго дня всім. Я шукаю роботу нянею (та можу ще допомагати по дому,якщо треба) Рекомендація є,від попередньої роботи. Якщо у вас є для мене робота,чи вашим знайомим потрібна няня,буду чекати смс в приватні. Бажано full time. Працюю з дітками до 3 років. Гарного дня😌
-
Всім привіт.✅Шукаю роботу✅ 🔥РОЗГЛЯНУ БУДЬ-ЯКІ варіанти🔥 продавцем в магазині, на складі, помічником на кухні, офісним працівником, клінінг. Маю досвід у бухгалтерії 12 років, продажах одягу та взуття, реалізації пожежного обладнання. Вмію готувати і прибирати) Можливо хтось може допомогти. ЧИ ЗНАЄ де є відкриті вакансії Буду вдячна за допомогу 🌈🌈