Ukrainian Calgary
-
Якщо до 250г то ліцензія не потрібна. Але багато обмежень де знімати. Наприклад, у Банффі не можна взагалі і гігантські штрафи. Лише якщо комерційна зйомка то треба надати купу даних щоб дозволили. В Калгарі в основному теж не можна через близькість двох аеропортів. Але якщо до 250г то, якщо акуратно, можна
-
Это для перелетов только внутри Канады
-
Добрий день. Чи відправляли ви посилки в Польщу канадською поштою? Яка ціна ? Там за кілограм чи по розміру? Дякую за відповідь
-
2323 32 Ave NE #113, Calgary, AB T2E 6Z3
-
Це голосування не тільки в чаті Калгарі. Бачила й в інших
-
Привіт,здається однокімнатна квартира с 1 листопада Дуже простора та затишна квартира 1700(все включено) Депозит 1700 Від дому є інтернет,непогано ловить Район чинук,від станції 10 хвилин,близько зупинки автобуса до центра Є маленький спортзал,та зона відпочинку на 18 поверсі
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля👩🏼💻 Відмінний спосіб провести час з користю та розвинути математичні здібності, логіку, увагу та творче мислення, що позитивно вплине на діяльність. Також поділюся безкоштовним курсом за додатками на основі штучного інтелекту, де можна освоїти затребувані IT-навички👌🏻 Пишіть, якщо хочете отримати посилання🙂
-
Привіт всім, де можна знайти хороший ланч бокс що триматиме тривалий час тепло? Except Mark’s
-
Во фрешко который в NE
-
Вітаю спільното! Мене звати Станіслав, мені 28 років. За освітою інженер будівельник. В Канаді я 2 місяці, за цей час працював на різних підробітках повʼязаних з будівництвом. Шукаю роботу в будь якій сфері, розгляну всі варіанти (перевагу надам роботі в приміщенні). Сил та енергії дуже багато. Маю власне авто, та канадське посвідчення водія. Англійська на початковому рівні, але швидко навчаюсь та займаюсь з репетитором.