Ukrainian Calgary
-
покупать машину можно с любым ВУ, но тогда от этого зависит стоимость страховки.
-
А з правами 7 класу можна купляти? І реєструвати авто на 7 клас можна?
-
Ні, ні, в мене у чоловіка 7 клас, на нього будемо реєструвати, а в мене буде 5 клас, треба поміняти права на канадські, а водійське в мене не українське, тому треба буде здавати екзамени, і треба час на це, а гарно авто є от просто зараз, не хочеться його втратити
-
І скільки коштує якщо не секрет ?
-
🚀 Старт нового потоку Ukrainian Employment Project! Ми раді анонсувати набір у нову групу для нашого унікального проекту, який допомагає вивчити основи робочого ринку Канади та побудувати свій професійний шлях. 🎖 Наші результати: - Понад 100 випускників, які успішно знайшли роботу в Канаді. - Велика кількість позитивних відгуків від студентів про курс і його вплив на їхню кар'єру. - Особистий підхід до кожного студента, що дозволяє враховувати його індивідуальні потреби і бажання. 📌 Основні вимоги до кандидатів: - Рівень англійської мови до CLB 4. - Проживання в місті Калгарі. - Зацікавленість у розвитку своєї кар'єри та розуміння канадських стандартів працевлаштування. 📅 Дати проведення: Початок: 23 жовтня Завершення: 3 листопада ⏰ Час занять: Понеділок - П'ятниця, з 3.30 pm до 8.00 pm (online). Якщо ви відповідаєте вимогам і готові приєднатися до нашого проекту, не пропустіть цю унікальну можливість! Для детальнішої інформації та реєстрації звертайтеся у персональнi повідомлення. 🤝 Долучайтеся до нашої спільноти та робіть свій кар'єрний шлях яскравим і успішним!
-
🇪🇺Im sell Europe Bank Accounts🇪🇺 wts 🇪🇸Spain: 🏦 Abanca 🏦 Plazo 🏦 Bnext 🏦 Vivid 🏦 Dukascopy 🏦 Imagin 🏦 Sabadell 🏦 Santander 🏦 Caixa Bank 🏦 BBVA Deutshe Bank 🏦 ING 🏦 Bankinter 🏦 Evo Banco 🏦 Openbank 🇭🇺Hungary: 🏦 MKB Bank 🏦 CIB Bank 🏦 Raiffeisen Bank 🏦 K&H Bank 🏦 UniCredit Bank Contact and reviews in my profile description
-
Вітаю, маю крутий офер від Роджерс, для тих у кого зараз Fido 50$ за 75гіг 60$ за 100 гіг Без плати за перехід☝🏻 А при покупці смартфону отримаєте гіфти з магазину на 100$🎁 Деталі в лс🌸🐈
-
Сдается с 1 го ноября комната . Район Боунесс . 850 $ - утилити входят в стоимость . Есть паркинг место и сторедж. Больше информации в лс .