Ukrainian Calgary
-
Всім привіт) Мене звати Вікторія 🪷. Я Барбер і з радістю зроблю для вас чудову стрижку 👨🏼🦱💇🏼♂️ Працюю з 11 am - 7 pm Телефон салону 📱403-287-1652 / 📱587-439-7822 🪬Instagram 🤳🏻 ⚜️Calgary_Barber⚜️ Або просто напишіть мені особисто 💈🤗 Haircut - 25💲 ✌🏽 “Family Barber”за адресою: 📍 1717 17 Ave SW З нетерпінням чекаю на нових клиенті🫶🏻
-
Всім привіт! Можливо комусь потрібен велосипед для дитини/когось з менших в сім‘ї? Приблизно на ріст до 155-162 см. Не в ідеальному стані, але є 6 передач і всі працюють, передні та задні тормози теж працюють)) Район SE, символічна оплата 40-50$, новий коштує 250$, кому цікаво - можу скинути фото💫
-
Як на мене Телус:)
-
Скажіть будьласка люди, що краще Телус чи Роджерс ?як мобільний так і домашній інет .Дякую
-
Дякую
-
Дякую
-
Я маю обидва По звʼязку - хороші обидва Потрібно дивитись на ціну, якщо вас більше як 2є - то наразі вигідніші тарифи на мобільний звʼязок будуть у Телус
-
У меня домашний интернет от телус, работает постоянно с перебоями, скорость не оправдывает, не советую
-
Порадьте будь ласка автомеханіка, який не дорогий, бажано українця
-
У них хороший интернет?
-
Спасибо за совет
-
В нашей семье случилось горе с нашей маленькой дочерью. Ее зовут Соня, ей 1,5 года живет в Украине. У нее диагностировали рак почки! Нефробластома, почку говорят, нужно удалять! Метостазы ушли в легкие! 20.09 начали химиотерапию перед операцией. Где будет проходить операция после химии, пока неизвестно! Нашли клинику в Израиле. На операцию нужно 50 тысяч евро🥺🥺 Ее готовы взять в клиники Шнайдер Ихилов-Сураски и нужно вносить аванс! Кто может помочь финансово, данные оставлю ниже! 5355-1611-6017--5386 Детки не должны болеть Спасибо большое за внимание! 🙏🙏🙏
-
Найдена банківська карта на імʼя Валентина Дарчук в р-ні Санісайд біля дитячого майданчика поряд С-траін
-
Доброго вечора) Підкажіть, будь ласочка, чи є в Канаді таке поняття як лікарняний? Який виписує сімейний лікар типу, і оплачується там скількись % Дякую за відповідь😞🤒