Ukrainian Calgary
-
Усім привіт Файні тарифи, хто хоче відкрити сім або змінити оператора (p.s. Дешеві тарифи доступні і для безвідсткової розстрочки, телефони не лочені під оператора) 39$ 20 гіг 40$ 30 гіг 45$ 40 гіг 🔥Також для клієнтів Fido 50$ за 75 гіг Або сімейні тарифи з домашнім інтернетом Телус (приклад для 4х осіб): 125$ по 120 гіг кожному Якщо без нього то: 185$ по 120 гіг кожному Деталі в лс🌸🐈⬛
-
Продам ноутбук Lenovo Legion 5. Rtx 3050, 16gb ram, 512gb ssd. Використовував для ігор і монтажу відео. Ціна 800$
-
я про те, що нова пошта працює за більші гроші, і я чула, що у порівнянні з укрпоштою вона довше обробляє посилки. як на мене, укрпошта - топ, мені доставили посилку з Києва до Калгарі за 1 тиждень) тому не бачу сенсу дивитися на кур’єрські приватні компанії - це довше і дорожче
-
це реверсивний шезлонг ви можете поставити правий або лівий бік
-
Добрый вечер. Кто знает какие криптобиржа работают в Канаде? Кто с каких торгует внутри страны этой прекрасной
-
З 1 грудня буде здаватися 1 поверх в 2-х поверховому будинку Район дуже тихий і хороший Поруч багато магазинів Здається дві особисті кімнати, власна ванна кімната Також є загальний величезний підвал в якому можна зберігати все що завгодно На другому поверсі живе дуже хороша українська сім'я Ми передаємо нашу оренду, тому з 1 квітня потрібно буде оновити договір Вартість оренди 1250$ плюс оплати близько 250(це взимку) Район NW beddington До центру 30 хвилин прямим автобусом (Тільки для сімейної пари)
-
Добрий вечір друзі, у мене до вас прохання, якщо вам не складно підписатись на мій канал у ютубі, буду дуже вдячна 🥹 youtube.com/@Mary_Mary30?si=UaXMthOnaAn8aeiD
-
Прочитайте анкету, нет ли чего мелким шрифтом?
-
Я через Apple Pay поповнюю, але ніяк не дешево. Ще теоретично я донатила раніше на монобанку так само. Тобто можете створити банку і через посилання скинути на неї кошти з канадської карти, а потім розбити її