Ukrainian Calgary
-
Дякую!
-
Всем Привет . Сдается большой бейсмант в районе Симонс Вэлли . Новый дом , тихий спокойный район . Одна большая спальня , кухня , гостиная , прачечная , туалет и кладовка , Wi-Fi . Бейсмант полностью с мебелью - заезжайте и живите . Цена 1700 вместе с коммунальными услугами .
-
Хтось робив довідку про несудимість з Чехії? Відпишіться в ПП. Дякую.
-
Новорічні та Різдвяні привітання для ваших дітей від професійних аніматорів! Звертатися в приват або за телефоном: 3682996013
-
Здрастуйте, купили машину для сина, але так, як у нього права всього рік, якби оформили на сина, вийшло б страховка по дорожче. Тому й машину та страховку оформили на чоловіка, але в документах зазначено, що син другий водій. Виходить не має значення на кого оформлено страховку.
-
Доброго вечора! Я їхала то на кордоні в Україні спитали, чи є дозвіл. Я без сумніву відповіла так, бо він лежав у мене приготований щоб показати. Але його так і не подивились у мене. Далі летіли Варшава-Франкфурт то більше не питали
-
Доброго дня!Підкажіть хто недавно приїхав в Канаду скільки чекали на грошову допомогу та на якому сайті подавали заявки?Щиро вдячна!
-
Вітаю вас. Мене звуть Алекс і я засновник CELPIP.PRO. Ми пропонуємо уроки з підготовки до CELPIP онлайн. Про нас: ⁃ Невеличка компанія професіоналів з досвідом викладання англійської як іноземної мови (ESL) ⁃ Сертифіковані CELPIP/IELTS інструктори хто має досвід до підготовки та складання іспиту ⁃ В нас є як канадці так і українці в команді, тому ви зможете навчитися і тонкощам граматики і правильній вимові ⁃ Можливість займатися і в невеликій групі, і індивідуально ⁃ Проаналізуємо ваші слабкі і сильні сторони та познайомимо з тестом, вже на першому занятті дамо дієві рекомендації по підготовці ⁃ Працюємо з людьми від CLB 4 до CLB 10 Докладніше за посиланням: celpip.pro
-
Доброго дня) Чекали три-чотири робочих дні. Подавали заявки на цьому сайті: Ukraine immigration measures: Financial assistance - Canada.ca www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/get-financial-assistance.html
-
Дуже дякую вам!
-
Здравствуйте, моим родителям более чем 2 недели не приходит первая выплата,я звонила им трижды( первые два раза говорили,что выплата выплачена и ожидайте) , при этом денег нет и вот третий раз взяли мою информацию и сказала в течении двух дней свяжутся со мной Вопрос- что это может быть? Может кто с этим сталкивался? Спасибо
-
Намасте друзі! Запрошую на йогу! 🧘🏼♀️Заняття буде поєднувати Привітання Сонця, та привітання Місяцю - силу та гнучкість, щоб віндновити внутрішній баланс. ✨Доповнимо його дихальними вправами і розслаблюючою шавасаною в кінці під звуки тибетської чаші. ☝🏻Заняття підійде як для новачків, так і для тих хто вже займався. ⏰ 15.11 Час: 18:00-19:15 💲Цінність: 20 ☝🏻 це благодійна йога, половина виручених коштів буде йти на підтримку дитячого будинку в Україні та на закупи хірургічних протезів та операцій для постраждалих від війни. 💌За деталями пишіть мені в особисті. Буду рада вас бачити 🙏🏻До зустрічі!