Ukrainian Calgary
-
🔥BLACK FRIDAY 🔥 ❗НІЯКОЇ ЧЕРГИ❗ 💥 КОРОТКЕ ОЧІКУВАННЯ💥 НАЙКРАЩІ МОЖЛИВІ ПРОПОЗИЦІЇ $34 - 30ГБ $40 - 40ГБ ☝️ $35 - 60ГБ (якщо маєте Shaw) Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
-
Добрий день. В зв’язку з поверненням в Європу ми повернули частинку покупок в Ікею і нам видали ваучер на суму повернення товарів-це 203 долара. Можливо хтось планує їхати в Ікею? Продамо цей ваучер. Дякую!
-
Добрий день. В зв’язку з поверненням в Європу ми повернули частинку покупок в Ікею і нам видали ваучер на суму повернення товарів-це 203 долара. Можливо хтось планує їхати в Ікею? Продамо цей ваучер. Дякую!
-
Привіт, мені потрібен особистий помічник жінки чи чоловіка, який міг би працювати на мене, вакансія — це просто людина, яка може займатися моїми справами, поки я не вдома, оплата хороша, це фіксована зарплата, без вікових обмежень, це робота, яка дає вам час, щоб продовжити свою іншу роботу, ви можете надіслати мені повідомлення, якщо ви зацікавлені, щоб я міг пояснити вам докладно, дякую
-
Це йде мова про те,що ми маємо ваучер І є така опція,що люди допомагають один одному Але я бачу,що тобі це не знайоме
-
Я підвезу ваучер куди потрібно)
-
Должны же быть причины возврата в Европу
-
А что в Канаде не получилось?
-
Інтернет воїн😅
-
Ще скину тобі фото )
-
Ця група,як я розумію створена для того задавати питання,пропозиції і можливо хтось відповість,допоможе,підкаже,виручить А не розсуждати погано чи добре