Монреальская Беседка CUAET
-
Ищу работу. Уборка или мытьё посуды. Конкретная локация. Не надо посылать к каким-то сайтам работодателей. Конкретная работа требуется. Спасибо.
-
Ищу друзей и подруг в Монреале пишите в личку 🤡
-
Зачем
-
Доброго дня здам в суборенду квартиру в лонгеї , 1200 місяць , 4,5 . Спокійний тихий район .. квартира без меблів .. кредитна історія не потрібна .. тільки справка що працюєте
-
Всем, Привет! У меня вопрос , кто может знать ответ , отпишитесь пожалуйста Выплата банка в 3000 у.е , закончиться , в тот момент когда закончится программа CUAET (15 июля 2023),или же когда закончится дата въезда в марте 2024 года ?
-
31 марта 2024 года
-
Пушечно)
-
Доброго вечора. Загубився кіт, в районі N.D.G. - Côte-Des-Neiges, на вулиці Snowdon, можливо якщо хтось з наших в поблизу живе, та міг бачити - дайте будь ласка знати. Кіт відзивається на імʼя «Морсік» Дякую
-
Благодарю 😉
-
Все привет. Кто-то делал internetional driving permit?
-
🎤17.08.2023 Конференція Отримання PR в Британській Колумбії. Ванкувер 💼Ліцензований спеціаліст 💪Розглянемо: Федеральні та провінційні програми PR🇨🇦 👉 t.me/UA_Canada_Cuaet/383
-
Суб-оренда з початку або середини липня 4 1/2 світла та простора 2 спальні 2 балкона і пожежний вихід розташована на 2ому поверсі 3ох поверхового будинку техніка не включена 1200$ в місяць для некурящих і з хорошою кредитною історією без тварин в близькій дистанції від аптек, заправки, магазинів і школи Лонгей
-
Сильно,учесть что находится в жопе мира
-
Привіт так
-
1200$ без мебели и техники?
-
Я понимаю Что не ты цену ставишь
-
Я ж тільки пропоную .. в мене робота була в лонгеї мені підходило ідеально )
-
www.facebook.com/marketplace/item/1339394563308475/?mibextid=dXMIcH Может кому-то поможет.
-
Себе помоги
-
Друзья! Помогите! Возможно ли купить билеты в Брюссель ИЗ КАНАДЫ только на документ TEMORARY RESIDENT PERMIT ? Примут ли его при въезде в Брюссель ?! Очень срочно и важно!
30 Jan 2023, 02:46
5170/6930
a day ago