Монреальская Беседка CUAET
-
Доброго дня. Після 6 місяців очікувань і 9 місяців проживання у Канаді, нарешті прийшло підтвердження від ircc, що вони погодили ворк перміт для доньки (16 років). Проте у повідомленні вказано, що потрібно знову надати паспорт... так і має бути? Чи щось напутали? Хтось може поділитись досвідом з цього питання. Дякую.
-
Добрый день, есть вопрос, если виза сделана по программе CUAET, я смогу только по ней прилететь в Канаду? Или я смогу так же прилететь после того как закончится эта программа?
-
Віза - це дозвіл вʼїзду до країни. Куает - окрема програма для українців. Візою користуєтесь до кінцевого терміну. Але як турист
-
Барбер Станція метро Du College Роблю чоловічі стрижки різної складності у барбершопі Fade2Brooklyn за адресою: 1323 Rue du Collège, Saint-Laurent, QC H4L 2L1 Чоловіча стрижка: 30$ Стрижка плюс борода: 35$ Борода: 15$ Діти: 25$ Для запису пишіть в мессенджер
-
📌Чат ukrmontreal створений для українців. Тут ви можете самостійно публікувати актуальну інформацію, зокрема: пошук роботи, житла, нерухомості, знайомств тощо.
-
🆘🆘 БЛАГАЮ ВАС , ЯКЩО ЩЕ ЗАЛИШИЛИСЬ СПРАВЖНІ ЛЮДИ!! 🆘️🆘️ ВЖЕ ЗАВТРА О 12.00 будуть робить 3 ОСТАНЮ операцію, зібрана дуже велика сумма , нам не вистачає лише 2200 грн 🆘🆘🆘 Я дуже вас прошу допоможіть. Ми попали під обстріл. Дитина у важкому стані, нам терміново потрібна допомога з коштами на лікування! 🆘🆘🆘 БУДЬ-ЛАСКА, ДОПОМОЖІТЬ 🆘🆘🆘 Я вже писала тут, але із за ускладнень назначили ще одну операцію, наше фінансове становище на нулю, втратили все що мали, а що було вже продалось.. Волонтери також допомагають,сума була велика Кому не шкода тих десять, двадцять гривень... Для когось це лише чашка кави, а нам порятунок дитини!!! 🆘🆘🆘 Номер Картки сбора 4149500019456709 Нехай Ваша вдячність повернеться до Вас у тисячократному розмірі! Щиро вдячна Вам за допомогу! Мені вже немає до кого звернутися, крім Вас. 🆘️🆘️🙏🙏🆘️
-
💼 WEBINAR Presentation of the report on pathways to PR for war-displaced Ukrainians in Canada CANADA CUAET 🇺🇦🇨🇦 🇨🇦 Language - English 🎬 DON'T MISS IT 🌐 www.youtube.com/watch?v=Q0QmiL8-kPU ⏳ Connect : 📟 Wednesday, Dec 20th ⏰ Toronto Time - 7-00 PM ☄️ Topics for discussion: 👇 1. What did our study find out about CUAET holders pursuing PR? 2. What are the challenges they're facing in obtaining PR? 3. What did we recommend to government? 4. How can they help?📱 Telegram:t.me/UA_Canada_Cuaet/972
-
Всім привіт✌️ Завтра на 10:00 Потрібен вантажник 20$/год
-
Привіт, хтось знає, як можна весело відсвяткувати день народження в пʼятницю вечором? Вже часу після роботи не так багато залишається (годинки 3), щоб зробити щось масштабне чи поїхати за місто. Плюс все цікаве (різні актівіті) о сьомій наче закривається та багато чого ще не працює. Поки що найкращими ідеями здалися ковзанка чи сауна. Можливо, хтось зможе порадити щось цікаве на завтра (бари, алкоголь та дискотеки не цікавлять)? Дякую 🙂
-
💼 t.me/UA_Canada_Cuaet🇨🇦 ☝️Інформаційний канал для українців🇺🇦 в Канаді 🇨🇦, ділимося досвідом: - 📺 Актуальні новини; - 🧰 Отримання PR Від українців – українцям. Welcome to Canada 💛 💙
-
Ну и для начала тесты проштудировать
-
В лавале есть спа хорошее. В сан- Бруно можно поехать покататься на лыжах или бордах.или на санках.не далеко ехать.работают до 10 РМ
-
Нет конечно.это вам не в Квебек.
-
🤮🤮🤮
-
Не это дерьмо что на Амазоне и у арабов
-
Лучше скажи где табак для кальяна купить???