Монреальская Беседка CUAET
-
Можно ещё вопрос, в какую цену общественный транспорт, возможно есть месяцев полезные на весь городской транспорт или отдельно метро- автобусы?
-
Очень гибкая система, лучше всего покупать проездные, можно на определённый транспорт, либо на весь что есть, все зависит от ваших предпочтений, либо работы, Монреаль и его окрестности так-же делиться на 3 зоны А,B,C, вы можете купить проезд только одной зоны, все зависит опять же от ваших предпочтений, так же скидка для студентов, мы сейчас ходим на языковые курсы и у нас есть скидка на проездной, вобщем-то комбинаций тут огромное количество с проезными!
-
Вы Французский с 0 учите или был какой-то уровень языка?
-
Да это серьезный плюс. У нас из плюсов английский, для франкоязычной провинции, такой себе плюс.
-
Ну как вам сказать, просто из того что мы заметили, в общении, на улице, либо в решении каких-то вопросов с наличием английского, проблем у вас не будет, так как все кебекуа его знают, ну вот касательно работы, да, будут проблемы, есть конечно работа где не требуется французский, ну зарплата будет меньше конечно, ну опять же не везде, и как повезёт, ну особо по работе не подскажу, так как пока пытаемся учиться)
-
Ходімо разом 14 січня на протест проти участі російських і білоруських спортсменів у Олімпійських іграх! facebook.com/events/s/la-protestation-contre-la-part/642585168073119/
-
⚡️ Ресурс для здачі та підготовки до тесту CELPIP🇨🇦 ✅ Тести CELPIP – це провідні загальні тести з англійської мови в Канаді для імміграції, громадянства та професійного призначення.✅ Деталі -t.me/UA_Canada_Cuaet/1016
-
Барбер на хате Станція метро Villa Maria Делаю стрижки разной сложности Цены: Мужская стрижка - 30$ Комбо стрижка плюс борода - 35$ Борода - 20$ Для записи писать в мессенджер
-
Шановні батьки та діти! Мене звати Олена, і у мене виникла чудова ідея. Наразі багато дітей та підлітків виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому я допомагаю організувати безкоштовниц вебінар з програмування. На вебінарі ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: - Основи програмування - Введення до Scratch або Python - Творчі завдання з 3d моделювання та відеомонтажу. - Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft. Також хочу поділитися інформацією про себе. Я 5 років працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз - це те, що допомагає провести час за комп'ютером з користю, а для підлітків 14+, навіть можливість заробляти. Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть до мене "+".
-
Ходімо разом 14 січня на протест проти участі російських і білоруських спортсменів у Олімпійських іграх! facebook.com/events/s/la-protestation-contre-la-part/642585168073119/
-
Не надоело ещё фигнёй заниматься?или это что-то изменит ?ваш протест.
-
Слава Україні!!! В телеграмі шукайте групу PRCUAET. Створена для обміну досвідом та взаємодопоги при подачі на PR, для тих хто приїхав по CUAET. В групі: - 12 досвідчених міграційних консультантів - можете їм задавати свої питання; - майже 15 000 участників; - більше 50 000 релевантних подачі на PR повідомлень; - ресурси для підготовки до тесту CELPIP та IELTS; - розбивка по провінціям; - користна інформація про переклад документів; - процедура отримання довідки про несудимість з різних країн; - євалюація диплома (WES); - підбір правильного NOC; - EXPRESS ENTRY; - гуманітарна програма та багато іншого. Добавляйте своїх знайомих, кому це актуально. t.me/prcuaet