Монреальская Беседка CUAET
-
Барбер на хате Станція метро Villa Maria Делаю стрижки разной сложности Цены: Мужская стрижка - 30$ Комбо стрижка плюс борода - 35$ Борода - 20$ Для записи писать в мессенджер
-
Шановні батьки та діти! Мене звати Олена, і у мене виникла чудова ідея. Наразі багато дітей та підлітків виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому я допомагаю організувати безкоштовниц вебінар з програмування. На вебінарі ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: - Основи програмування - Введення до Scratch або Python - Творчі завдання з 3d моделювання та відеомонтажу. - Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft. Також хочу поділитися інформацією про себе. Я 5 років працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз - це те, що допомагає провести час за комп'ютером з користю, а для підлітків 14+, навіть можливість заробляти. Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть до мене "+".
-
Ходімо разом 14 січня на протест проти участі російських і білоруських спортсменів у Олімпійських іграх! facebook.com/events/s/la-protestation-contre-la-part/642585168073119/
-
Не надоело ещё фигнёй заниматься?или это что-то изменит ?ваш протест.
-
Слава Україні!!! В телеграмі шукайте групу PRCUAET. Створена для обміну досвідом та взаємодопоги при подачі на PR, для тих хто приїхав по CUAET. В групі: - 12 досвідчених міграційних консультантів - можете їм задавати свої питання; - майже 15 000 участників; - більше 50 000 релевантних подачі на PR повідомлень; - ресурси для підготовки до тесту CELPIP та IELTS; - розбивка по провінціям; - користна інформація про переклад документів; - процедура отримання довідки про несудимість з різних країн; - євалюація диплома (WES); - підбір правильного NOC; - EXPRESS ENTRY; - гуманітарна програма та багато іншого. Добавляйте своїх знайомих, кому це актуально. t.me/prcuaet
-
Доброго дня. Маю їхати з Монреаля по роботі та шукаю кому передати оренду на кімнату. Адреса: 1290 Av des Pins O, Montréal, QC H3G 1A8. Будинок у підніжжя Mont Royal. Кімната з душем та туалетом, кухня на поверсі, вид з балкону на центр міста. Мебельована. Контракт до 30 квітня, 900$/міс, Січень оплачений. +1(514)5613275
-
Слава Україні!!! В телеграмі шукайте групу PRCUAET. Створена для обміну досвідом та взаємодопоги при подачі на PR, для тих хто приїхав по CUAET. В групі: - 12 досвідчених міграційних консультантів - можете їм задавати свої питання; - майже 15 000 участників; - більше 50 000 релевантних подачі на PR повідомлень; - ресурси для підготовки до тесту CELPIP та IELTS; - розбивка по провінціям; - користна інформація про переклад документів; - процедура отримання довідки про несудимість з різних країн; - євалюація диплома (WES); - підбір правильного NOC; - EXPRESS ENTRY; - гуманітарна програма та багато іншого. Добавляйте своїх знайомих, кому це актуально.