Монреальская Беседка CUAET
-
ВЖЕ СЬОГОДНІ Стендап команда " UCROZY" В МОНРЕАЛЬ 🇺🇦🇨🇦 ✅ STAND UP UCROZY - стендап колектив, який почав розвивати український стендап на теренах Канади🇨🇦, щоб була можливість зануритись у спогади про дім, серед української спільноти. ✅ Ми активно допомагаємо українцям адаптуватися в Канаді, завжди підтримуємо волонтерів і готові завжди запросити їх до нас на концерти і подякувати за їх допомогу, яку вони роблять для наших співвітчизників в Канаді та Україні, зокремма частина виручених коштів з продажу квитків піде до наших воїнів - без Вас це було б не можливо. 📅 Запрошуємо до нас в Монреаль 03 лютого 2024 року 📪 Адреса: Impro Montréal / Montreal ( Improv 3716 Rue Notre-Dame Ouest Montréal, QC H4C 1P7) ⏰ Час - 6:00 PM 🎟 Квитки👇 BUY 🎫 Monreal - www.eventbrite.ca/e/ukrainian-stand-up-comedy-montreal-tickets-799006188017?aff=R
-
Всім привіт дуже цікавий анонс, троє сучасних артистів на одній сцені 🗓️17 березня - SKOFKA & KOZAK SIROMAHA & DOVI вперше в Монреалі🇨🇦 Ви точно чули їх пісні «де би не був не забуду дім», «щоб не було - вистоїмо, історію перевернемо» Поки ще є early bird tickets, можливо для когось буде актуально) 🎫 Квитки тут
-
Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, міграційного консультанта в Монреалі, який зможе дати конкретні відповіді та подальші кроки для отримання ПР, а не просто перекаже загальну інформацію, що самотужки можна в інтернеті знайти) Дякую
-
Доброго вечора, шукаю підробіток прибирання в квартирі , тому кому потрібно пишіть , також якщо є варіанти роботи, також буду вдячна
-
t.me/ukraquebecan/490
-
t.me/ukraquebecan/470
-
Запрошую вас на уроки французької та англійської мов від досвідченого репетитора з 6-річним стажем з сертифікацією DALF C2! 🇫🇷 🔍 Що я пропоную: ✅ Навчання побутової французької та англійської мови ✅ Підготовка до іспитів DELF, DALF, TCF ✅ Індивідуальний підхід до кожного учня ✅ Практичний досвід і знання, отримані від професіонала 👨🏫 Я тут, щоб допомогти вам зробити французьку та англійську легкою та захоплюючою! 📆 Гнучкий графік занять, доступні офлайн формати індивідуальні та групові. 🇫🇷 🏴 Зробіть крок до вивчення французької та англійської мов зараз!