Монреальская Беседка CUAET
-
t.me/ukraquebecan/490
-
t.me/ukraquebecan/470
-
Запрошую вас на уроки французької та англійської мов від досвідченого репетитора з 6-річним стажем з сертифікацією DALF C2! 🇫🇷 🔍 Що я пропоную: ✅ Навчання побутової французької та англійської мови ✅ Підготовка до іспитів DELF, DALF, TCF ✅ Індивідуальний підхід до кожного учня ✅ Практичний досвід і знання, отримані від професіонала 👨🏫 Я тут, щоб допомогти вам зробити французьку та англійську легкою та захоплюючою! 📆 Гнучкий графік занять, доступні офлайн формати індивідуальні та групові. 🇫🇷 🏴 Зробіть крок до вивчення французької та англійської мов зараз!
-
t.me/UA_Canada_Cuaet ☝️Інформаційний портал Канади 🇨🇦 для українців🇺🇦 : - 💼 immigrant Guide; - 📺Новини; - 🏚 Житло; - 🛠 Робота - 🧰Послуги ВЕБІНАРИ З СПЕЦІАЛІСТАМИ РІЗНИХ СФЕР👇 🎬 www.youtube.com/@UA_Canada/ Співпраця - [email protected]
-
Може призначити спеціаліст або іноді терапевт, головне їх переконати що точно треба, бо бюрократія є бюрократія. Загальна інструкція для консультацій у спеціаліста та обстежень/аналізів: 0. Зареєструйтеся на порталі clicsante або bonjoursante 1. Знайдіть на мапі або через номер 811 найближчу walk-in (sans rendezvous) клініку 2. Зателефонуйте в неї та запишіться на той самий або інший день до терапевта (GP, generaliste, general pracitioner) 3. Дойдіть до GP з карткою RAMQ та розкажіть в чому проблема, він вам дасть направлення до лікаря спеціаліста або на аналізи 4. Зайдіть на портал clicsante або bonjoursante та там знайдіть в вашому районі лікаря спеціаліста, оберіть дату та час. Буває складно знайти лікаря по страхівці на найближчі дні/тижні бо всі зайняті, тож шукайте по різним адресам поблизу. На цих самих сайтах таким самим макармо реєструватися на обстеження та аналізи по направленню generaliste. 5. Дойдіть до лікаря спеціаліста з карткою RAMQ, або швидше за гроші порядку 250 баксів за консультацію. Порекомендовані лікарями обстеження та аналізи оплатить страхова RAMQ. 6. Щоб взнавати результати аналізів онлайн, зареєструйтеся на порталі carnetsante. Підтвердження на цю реєстрацію робиться через лікаря. По бредовому квебекському закону, результати аналізів публікуються на порталі тільки через 1 місяць після здачі, взнати їх скоріше можна тільки від свого лікаря.
-
❤️🤝Сила в єдності, дорогі Українці! Єднаємось, бо тільки так ми зможемо зберегти нашу історію, нашу культурну, нашу силу, нашу ідентичність. 🔝Топ-канал новинℹ️ для українців у Канаді «Разом»⚡️. Приєднуйтесь, будь-ласка ❤️.Там цікаво! 🇺🇦 t.me/ukraquebecan
-
‼️‼️‼️ Зникла людина, прошу поширити Мати шукає свого сина. Зник у монреалі 2 жовтня 2023 року, Kyrylo Yeltsov Service de police de la Ville de Montréal - SPVM spvm.qc.ca/en/MissingAndWantedPeople/Missing/0ac97848-5976-4eff-8b5c-b7b3f2102f0c
-
Подскажите , может кто знает , как заверить нотариально копии украинских дипломов ? Только в Оттаве в консульстве ? Иди есть другие варианты ?
-
посоветуйте какую тел карту купить по приезду ?Какая цена проезда в об транспорте и сколько стоит проездной?Спасибо.
-
Шановні батьки та діти❗ Мене звати Тетяна , і у мене виникла ідея для дітей, якою я хочу з Вами поділитися😊. Зараз багато дітей виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому моя ідея полягає в організації безкоштовних вебінарів з програмування . На вебінарі Ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування🧑💻 та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: 🔵Основи програмування 🟡Введення до Scratch або Python 🎨Творчі завдання з 3D моделювання та відеомонтажу. 🎮Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft☺️ Також хочу поділитися інформацією про себе. Я 5 років працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз - це те, що допомагає провести час за комп'ютером з користю,а для підлітків 14+ навіть можливість заробляти☺️ Запис відкритий до 15.02 ❄️Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть в особисті повідомлення слово"Цікаво"❄️