Монреальская Беседка CUAET
-
❤️🤝Сила в єдності, дорогі Українці! Єднаємось, бо тільки так ми зможемо зберегти нашу історію, нашу культурну, нашу силу, нашу ідентичність. 🔝Топ-канал новинℹ️ для українців у Канаді «Разом»⚡️. Приєднуйтесь, будь-ласка ❤️.Там цікаво! 🇺🇦 t.me/ukraquebecan
-
‼️‼️‼️ Зникла людина, прошу поширити Мати шукає свого сина. Зник у монреалі 2 жовтня 2023 року, Kyrylo Yeltsov Service de police de la Ville de Montréal - SPVM spvm.qc.ca/en/MissingAndWantedPeople/Missing/0ac97848-5976-4eff-8b5c-b7b3f2102f0c
-
Подскажите , может кто знает , как заверить нотариально копии украинских дипломов ? Только в Оттаве в консульстве ? Иди есть другие варианты ?
-
посоветуйте какую тел карту купить по приезду ?Какая цена проезда в об транспорте и сколько стоит проездной?Спасибо.
-
Шановні батьки та діти❗ Мене звати Тетяна , і у мене виникла ідея для дітей, якою я хочу з Вами поділитися😊. Зараз багато дітей виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому моя ідея полягає в організації безкоштовних вебінарів з програмування . На вебінарі Ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування🧑💻 та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: 🔵Основи програмування 🟡Введення до Scratch або Python 🎨Творчі завдання з 3D моделювання та відеомонтажу. 🎮Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft☺️ Також хочу поділитися інформацією про себе. Я 5 років працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз - це те, що допомагає провести час за комп'ютером з користю,а для підлітків 14+ навіть можливість заробляти☺️ Запис відкритий до 15.02 ❄️Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть в особисті повідомлення слово"Цікаво"❄️
-
📣📣📣 Група PRCUAET створена для обміну досвідом та взаємодопоги при подачі на PR, для тих хто приїхав по CUAET. В групі: - ➡️12 досвідчених міграційних консультантів - можете їм задавати свої питання; - ➡️більше 18 000 участників; - ➡️більше 70 000 релевантних повідомлень; - ➡️ресурси для підготовки до тесту CELPIP та IELTS; - ➡️розбивка по провінціям; - ➡️користна інформація про переклад документів; - ➡️процедура отримання довідки про несудимість з різних країн; - ➡️євалюація диплома (WES); - ➡️підбір правильного NOC; - ➡️EXPRESS ENTRY; - ➡️гуманітарна програма та багато іншого. ▪️▪️▪️
-
t.me/ukraquebecan/555
-
❤️🇺🇦Сила в єдності, дорогі Українці! Єднаємось, бо тільки так ми зможемо зберегти нашу історію, нашу культурну, нашу силу, нашу ідентичність !🔤🅰️ ✅⚡️Топ-канал новин для українців у Канаді «Разом» 🫶. Приєднуйтесь! Там цікаво! 🇺🇦🇨🇦 t.me/razomcanadaua ✅ЧАТ для провінції Квебек 🔜 ⚜️t.me/razomquebec
-
Всем привет подскажите пожалуйста как связаться с волонтерами красного креста мы живем в Sant-Hubert южный берег Монреаля