Монреальская Беседка CUAET
-
‼️‼️‼️ Зникла людина, прошу поширити Мати шукає свого сина. Зник у монреалі 2 жовтня 2023 року, Kyrylo Yeltsov Service de police de la Ville de Montréal - SPVM spvm.qc.ca/en/MissingAndWantedPeople/Missing/0ac97848-5976-4eff-8b5c-b7b3f2102f0c
-
Подскажите , может кто знает , как заверить нотариально копии украинских дипломов ? Только в Оттаве в консульстве ? Иди есть другие варианты ?
-
посоветуйте какую тел карту купить по приезду ?Какая цена проезда в об транспорте и сколько стоит проездной?Спасибо.
-
Шановні батьки та діти❗ Мене звати Тетяна , і у мене виникла ідея для дітей, якою я хочу з Вами поділитися😊. Зараз багато дітей виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому моя ідея полягає в організації безкоштовних вебінарів з програмування . На вебінарі Ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування🧑💻 та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: 🔵Основи програмування 🟡Введення до Scratch або Python 🎨Творчі завдання з 3D моделювання та відеомонтажу. 🎮Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft☺️ Також хочу поділитися інформацією про себе. Я 5 років працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз - це те, що допомагає провести час за комп'ютером з користю,а для підлітків 14+ навіть можливість заробляти☺️ Запис відкритий до 15.02 ❄️Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть в особисті повідомлення слово"Цікаво"❄️
-
📣📣📣 Група PRCUAET створена для обміну досвідом та взаємодопоги при подачі на PR, для тих хто приїхав по CUAET. В групі: - ➡️12 досвідчених міграційних консультантів - можете їм задавати свої питання; - ➡️більше 18 000 участників; - ➡️більше 70 000 релевантних повідомлень; - ➡️ресурси для підготовки до тесту CELPIP та IELTS; - ➡️розбивка по провінціям; - ➡️користна інформація про переклад документів; - ➡️процедура отримання довідки про несудимість з різних країн; - ➡️євалюація диплома (WES); - ➡️підбір правильного NOC; - ➡️EXPRESS ENTRY; - ➡️гуманітарна програма та багато іншого. ▪️▪️▪️
-
t.me/ukraquebecan/555
-
❤️🇺🇦Сила в єдності, дорогі Українці! Єднаємось, бо тільки так ми зможемо зберегти нашу історію, нашу культурну, нашу силу, нашу ідентичність !🔤🅰️ ✅⚡️Топ-канал новин для українців у Канаді «Разом» 🫶. Приєднуйтесь! Там цікаво! 🇺🇦🇨🇦 t.me/razomcanadaua ✅ЧАТ для провінції Квебек 🔜 ⚜️t.me/razomquebec
-
Всем привет подскажите пожалуйста как связаться с волонтерами красного креста мы живем в Sant-Hubert южный берег Монреаля
-
Подскажите толкового лицензированного эмиграционного консультанта в Монреале , с которым можно пообщаться на русск или укр языке.
-
Paint&Sip 24th February at 4pm Join us for a vibrant evening of creativity and camaraderie at our Sip and Paint event! Let our talented artists help you as we paint the picture together. RSVP to reserve your spot for an unforgettable experience! This is a private event for 18+. The number of tickets is limited, the location will be indicated after purchasing the ticket. Including: All materials for painting will be provided 🖼️ Welcome drinks 🥂 📍 Place des art Price: 45$ Book though direct massage Language: Eng/Ru 6/10 seats left
-
Привіт, куди можна віднести ноутбук на діагностику (перестав вмикатися)? Шукаю хороший сервіс, може, хтось може порадити Дякую