Монреальская Беседка CUAET
-
t.me/UA_Canada_Cuaet/1091
-
The future non-Canadian and/or non-resident spouse must provide the same documents as a Canadian, i.e. two valid official photo IDs, the original of his or her birth certificate or act . The document presented must mention the name of the parents and be written in French or English or officially translated.
-
t.me/razomcanadaua/624
-
Paint&Sip 24th February at 4pm Join us for a vibrant evening of creativity and camaraderie at our Sip and Paint event! Let our talented artists help you as we paint the picture together. RSVP to reserve your spot for an unforgettable experience! This is a private event for 18+. The number of tickets is limited, the location will be indicated after purchasing the ticket. Including: All materials for painting will be provided 🖼️ Welcome drinks 🥂 📍 Place des art Price: 45$ For 2 people: 39$ Language: Eng/Ru 6/10 seats left Booking in DM
-
t.me/razomcanadaua/646
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Дякую Вам Велике за 180 гривень 🙏♥️ Ви просто рятуєте найріднішу мені людину 🙏 Нам залишається зібрати 720 гривень, будь ласка 🙏🏽
-
Доброго дня👋 Мене звати Наталія , я студентка 2 курсу, у мене дуже жахлива ситуація. Будь ласка, якщо у Вас є можливість, допоможіть. 🙏🏽 Вчора моєму дідусеві в Донеччині, в селі Єгорівка розбили дім, зв'язок дуже з ним поганий, у нього зараз немає ні даху над головою, ні води, ні електроенергії, ні їжі. Треба його евакуювати. Я дзвонила волонтерам, сказали що треба 5-6 днів, щоб знайти водія, і не факт що вони зможуть туди доїхати. Я знайшла водія з цього ж села, він перевірений, багато людей вже вивіз. Він коштує 2.000 гривень. В мене є 1.100 гривень, я з друзями, родичами назбирала. Залишилось зібрати 900 гривень. Будь ласка, якщо є можливість, допоможіть 🙏🏽 Докази надаю в пп. Обов'язково буде відео доказ, як я його зустрічаю. Будь ласка 🙏🏽 PayPal: [email protected] Картка 5354328087785545
-
Дякую Вам Велике, збір завершено 🙏Я обов'язково надішлю відео,як його зустрічаю 🙏 Дякую