Монреальская Беседка CUAET
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Дякую Вам Велике за 180 гривень 🙏♥️ Ви просто рятуєте найріднішу мені людину 🙏 Нам залишається зібрати 720 гривень, будь ласка 🙏🏽
-
Доброго дня👋 Мене звати Наталія , я студентка 2 курсу, у мене дуже жахлива ситуація. Будь ласка, якщо у Вас є можливість, допоможіть. 🙏🏽 Вчора моєму дідусеві в Донеччині, в селі Єгорівка розбили дім, зв'язок дуже з ним поганий, у нього зараз немає ні даху над головою, ні води, ні електроенергії, ні їжі. Треба його евакуювати. Я дзвонила волонтерам, сказали що треба 5-6 днів, щоб знайти водія, і не факт що вони зможуть туди доїхати. Я знайшла водія з цього ж села, він перевірений, багато людей вже вивіз. Він коштує 2.000 гривень. В мене є 1.100 гривень, я з друзями, родичами назбирала. Залишилось зібрати 900 гривень. Будь ласка, якщо є можливість, допоможіть 🙏🏽 Докази надаю в пп. Обов'язково буде відео доказ, як я його зустрічаю. Будь ласка 🙏🏽 PayPal: [email protected] Картка 5354328087785545
-
Дякую Вам Велике, збір завершено 🙏Я обов'язково надішлю відео,як його зустрічаю 🙏 Дякую
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Запрошую вас на уроки французької та англійської мов від досвідченого репетитора з 6-річним стажем з сертифікацією DALF C2! 🇫🇷 🔍 Що я пропоную: ✅ Навчання побутової французької та англійської мови ✅ Підготовка до іспитів DELF, DALF, TCF ✅ Індивідуальний підхід до кожного учня ✅ Практичний досвід і знання, отримані від професіонала 👨🏫 Я тут, щоб допомогти вам зробити французьку та англійську легкою та захоплюючою! 📆 Гнучкий графік занять, доступні офлайн формати індивідуальні та групові. 🇫🇷 🏴 Зробіть крок до вивчення французької та англійської мов зараз!
-
-
Вже через 2 тижні відбудеться дуже цікавий та важливий благодійний концерт.🇺🇦🇨🇦 15 березня - SKOFKA & KOZAK SIROMAHA & DOVI вперше з концертом у Монреалі. Якщо хтось збирається на концерт, майте на увазі що Зараз діє ЗНИЖКА 15% по промокоду: bomond Квиточки можна придбати тут
-
В зв'язку з переїздом перездається трикімнатна (4 1/2) квартира в новому будинку з новим ремонтом з усією необхідною технікою. Поруч школи і дитячі садочки, два супермаркети,станція метро і зупинка громадського транспорту. 5695 ru. St. Jacques. Оплата 2400 на місяць.
-
t.me/razomcanadaua/683
-
Вітаю, скажіть будь ласка, може хтось зможе дати пораду. В мене син планує летіти в Канаду на наступному тижні. Чи можна покладатись на те що дадуть безкоштовний готель на два тижні хлопцю 19 років у Монреалі?
-
-
🙏🏻
-
В зв'язку з переїздом перездається трикімнатна (4 1/2) квартира в новому будинку з новим ремонтом з усією необхідною технікою. Поруч школи і дитячі садочки, два супермаркети,станція метро і зупинка громадського транспорту. 5695 ru. St. Jacques. Оплата 2400 на місяць.