Монреальская Беседка CUAET
-
Я не в этой сфере работаю,но жена ходит ко всем мастерам бьюти,многие кто приехал работают и успешно.главное быть супер мастером своего дела
-
Я сам был удивлен
-
Жінки пишуть, тут традиційно погана якість цих послуг. Але ж кому як пощастить - це величезне питання. Бо ДУЖЕ багато наших жінок в цій галузі шукають, більшість без мови, шанси успіху погані.
-
100%.к местным мастерам лучше не ходить.поэтому наши девочки ходят к нашим мастерам(маникюр педикюр,волосы,косметолог, депиляция)
-
🥳 Вітаємо нашого партнера спільноту Український Монреаль🇺🇦🇨🇦 🟡🔵 Партнери UA CANADA, щиро вітають спільноту Монреаль, яка допомагала, допомагає і буде допомагати українцям🇺🇦, які іммігрують до Канади🇨🇦, а особливо в провінцію Квебек. ‼️ Бажаємо Вам продовжувати відзначатися своїми досягненнями та торкатися життів ще більшої кількості людей, які потребують допомоги. Ваша робота та відданість справі дійсно вражають та надихають інших українців. Дякуємо Вам за роботу. "Допомога кожного є важливим внеском у спільну боротьбу за визволення України" 💬 Підписатися - 📱 t.me/montrealukrainians
-
WEBINAR 🎞 Продовження WorkPermit. МІФИ ТА РЕАЛЬНІСТЬ. Практичний досвід 🇺🇦🇨🇦 📅 13 БЕРЕЗНЯ 2024 ⏰ 15-00 ТОРОНТО 🎬 НЕ ПРОПУСТІТЬ 🔼 www.youtube.com/watch?v=-btU43ckoWQ ⚡️ Вебінар ПИТАННЯ ТА ВІДПОВІДЬ від імміграційного консультанта: ▪️Чи можна продовжити WP, SP, WR після закінчення CUAET?▪️Як продовжити легальний статус, якщо закінчився термін закордоного паспорту? ▪️Чи отримає легальний статус член сім'ї, якщо приїде після 31 березня?‼️ ПОСТАВИТИ ПИТАННЯ- t.me/UA_Canada_Cuaet/1136
-
✔️ CUAET Що робити в першому аеропорту Канади 🇨🇦. 🔴 Поради - www.youtube.com/watch?v=vmNJwBPSzTM
-
4 1/2 знаходиться на другому поверсі (останній) нещодавно відремонтована простора і світла в тихому районі дуже доступна вулична парковка 2 балкони прямо за рогом від бульвару Lasalle і річки St-Laurent нічого не включено (побутова техніка, меблі, гідро або Інтернет) поруч школа, садочок, магазини, заправка тощо 9112 Terr. Duquette, Montréal, QC H8R 2S5 Обов'язкова перевірка кредит історії 2-3 особи макс. З 1 травня!
-
На завтра маю 1 місце в Оттаву в консульство. Кому потрібно пишіть .
-
Хтось поновлював NAS (numéro d’assurance sociale) після отримання нового заграну та дозволу на роботу?
-
А разве нужно?)
-
Аааа, тогда не знаю(
-
У него срок действия закончился вместе со старым паспортом