Монреальская Беседка CUAET
-
В этом возрасте по-моему он спит когда хочет. Поэтому скорее вы за ним будете бегать в 4 утра по квартире а днем по 8 часов караулить его пока он спит. Так где то час часового пояса это день адаптации. До недели будете привыкать
-
1-2 тижні
-
У всех по разному.мы прилетели и с первой ночи спали как дома.джетлага вообще не было
-
Снял квартиру, есть 2 свободные комнаты, кому очень нужно, временно, до недели, пишите. Денег не надо.
-
Прилетел 13 го, только сейчас стал спать и есть по старой схеме. Поэтому дня 3-4, может больше адаптации понадобится
-
Блин ребята выше на 10 смс все ответы на ваши вопросы.и по поводу жилья и по поводу отеля
-
Маса чисто в якомусь хайпі, мінімум уваги та рісьочу, максимум на вдачу.
-
Доброго дня у мене пересадка у Монреалі в Торонто 3 години чи хватить нам часу, щоб отримати ворк перміт в Монреалі і потрапити на наступний рейс?
-
Такий шанс є. Залежить від багатьох факторів, типа які ще міжнародні рейси прилітають у цей час, чи будуть затримки рейса при вильоті або після приземління. Буває що за 40 хвилин проходять тих immigration officers, буває що за 2,5-3 години.
-
Ні, строго в першому міжнародному аеропорті.
-
Я можу його отримати вже прилетівши в Торонто?
-
Ну реально, забагато наших нічого не знають про Канаду та про Торонто й там бідують-жебракують.
-
Добре, дякую за пораду