Монреальская Беседка CUAET
-
Блин ребята выше на 10 смс все ответы на ваши вопросы.и по поводу жилья и по поводу отеля
-
Маса чисто в якомусь хайпі, мінімум уваги та рісьочу, максимум на вдачу.
-
Доброго дня у мене пересадка у Монреалі в Торонто 3 години чи хватить нам часу, щоб отримати ворк перміт в Монреалі і потрапити на наступний рейс?
-
Такий шанс є. Залежить від багатьох факторів, типа які ще міжнародні рейси прилітають у цей час, чи будуть затримки рейса при вильоті або після приземління. Буває що за 40 хвилин проходять тих immigration officers, буває що за 2,5-3 години.
-
Ні, строго в першому міжнародному аеропорті.
-
Я можу його отримати вже прилетівши в Торонто?
-
Ну реально, забагато наших нічого не знають про Канаду та про Торонто й там бідують-жебракують.
-
Добре, дякую за пораду
-
Попрохаєте там когось з наших перекласти що треба.
-
Тоді точно в Торонто робити нема чого, бо шанси з роботою сумні а жити неадекватно дорого.
-
Англійською не володію
-
Якщо що, там відразу підійдіть до представників авіакомпанії та квиток вам безкоштовно дадуть на наступний рейс до Торонто, якщо мусите для того рейсу залишатися на ніч то авіакомпанія надасть готель на одну ніч.
-
Ок, щиро дякую
-
Якщо ще з малими чи старими... то треба мати з України заощадження огого. 4800 в місяць там треба на маленьку родину wowa.ca/cost-of-living-canada
-
Їдемо з сім'єю до брата, на перший час житло буде
-
Всем приветик! Прилетаю 28 числа 💖 Расскажите, почему вы выбрали Монреаль для жизни в Канаде?
-
Мне кажется какие то нереально заниженные цифры по сравнению со всем, что я слышала ранее
-
А если у меня никогда не было прав, я могу записаться на сдачу теории и самой ее выучить?