Монреальская Беседка CUAET
-
Якщо що, там відразу підійдіть до представників авіакомпанії та квиток вам безкоштовно дадуть на наступний рейс до Торонто, якщо мусите для того рейсу залишатися на ніч то авіакомпанія надасть готель на одну ніч.
-
Ок, щиро дякую
-
Якщо ще з малими чи старими... то треба мати з України заощадження огого. 4800 в місяць там треба на маленьку родину wowa.ca/cost-of-living-canada
-
Їдемо з сім'єю до брата, на перший час житло буде
-
Всем приветик! Прилетаю 28 числа 💖 Расскажите, почему вы выбрали Монреаль для жизни в Канаде?
-
Мне кажется какие то нереально заниженные цифры по сравнению со всем, что я слышала ранее
-
А если у меня никогда не было прав, я могу записаться на сдачу теории и самой ее выучить?
-
И только в дневное время
-
То есть если бы у меня были права.. то это все заняло бы всего полгода?..
-
Но я лечу одна.. простите, мне пользоваться автобусами и метро все это время? ( Я не ленивая, просто плохо переношу общественный транспорт (аутистический спектр)
-
😭🫠
-
Чи треба перепроходити медогляд після 1 року перебування в Канаді? Хтось так робив? 🤔
-
Ні.
-
Ні, на 3 роки з дати вльоту до канади або до терміну закінчення паспорту, потім оформлювати новий.
-
Доброго дня! Ищу мазь Левомиколь или Димексид
-
В пошуковику Google ввести IRCC extend or change work permit, в ЮТьюб шукати CUAET оформити новий work pemit