Монреальская Беседка CUAET
-
АВІАКОМПАНІЇ 🌐 НЕ ПРОПУСТІТЬ ➡️ www.youtube.com/watch?v=xgJfw87BY-E ‼️ Актуальні питання 👇 ✔️ Чому небезпечно купувати квитки на Kiwi; ✔️ Гуманітарні квитки; ✔️ Чим відрізняється транзит від склеєного рейсу; ✔️ Безкоштовний супровід для людей похилого віку; ✔️ Коли краще брати квитки за гарною ціною. Доповідач - Юлія Лея, співласниця Tickets2Canada ⏳ Підключайся до ефіру: 📟 Дата 30 липня 2023 року ⏰ Час в місті Київ - 20-00. 📱Telegram канал : t.me/UA_Canada_Cuaet 🎙 💪 Конференція 30 липня 2023 Переліт до Канади та США КВИТКИ
-
Дякую за відповідь. А як це можна організувати? До якої установи звернутися?
-
🙏🏻
-
Есть вопрос по оплате аренды через платформу Let Us
-
Добрый день. Есть здесь кто нибудь, кто арендует квартиру 5025 Jean-Talon?
-
Ви коли плануєте приїхати? Я сама нещодавно приїхала, але з 1 серпня в мене буде арендоване житло і можу комусь допомогти на перший час. 5* не обіцяю, але місце під дахом забезпечу.
-
Ви знайшли лікаря?
-
Здравствуйте, кто-то знает в Монреале стоматолога-хирурга, чтоб удалить зубы мудрости?
-
🎙 💪 Конференція 03 серпня 2023 Орієнтування в канадській шкільній системі / Navigating the Canadian School System, за підтримки : 🔷 відділу Конгресу Українців Канади в Оттаві (UCC - Ottawa)🔶інформаційним центром підтримки українців в Оттаві MaidanMarket🔷організації OCISO 🌐 НЕ ПРОПУСТІТЬ ➡️ www.youtube.com/watch?v=gzYByamKRyg ‼️ Актуальні питання 👇 🔷Різниця між українською та канадською системою освіти; 🔶Огляд канадської шкільної системи; 🔷 Вибір школи; 🔶 Реєстрація вашої дитини до школи; 🔷 Допомога та підтримка шкіл: - Вивчення підтримки та ресурсів, доступних новачкам зі шкіл та громади. - Розуміння ролі програм ESL (англійська як друга мова); 🔶Питання та відповіді. 🌐 Деталі - t.me/UA_Canada_Cuaet/584
-
насколько я знаю, получать можно только что-то одно, при подаче заявки на финпомощь от курсов есть пункт об этом, если правильно помню