Монреальская Беседка CUAET
-
Приглашаем вас на новогоднюю костюмированную вечеринку для взрослых 🔞 16 декабря в 16:00 Погрузимся в воспоминания с детства и праздник в саду, где одевались зайчиками и снежинками ❄️ Вас ждет целая программа с конкурсами, подарками и стихами. А также полноценный ужин с праздничными салатами и алкоголем 🥂 🎄 Сказка и конкурсы у елки 🐻 Костюмированная вечеринка 🎁 Подарки каждому 🥂 Алкогольные койктейли и шампанское 🥗 Новогодние салаты и закуски ✨ Фотозона и новые знакомства Подробности в личных сообщениях
-
💼 Як перевірити ліцензію імміграційного спеціаліста🇺🇦🇨🇦 ✔️ Коледж консультантів з імміграції та громадянства (Коледж) ліцензує та регулює роботу канадських консультантів з питань імміграції та громадянства в інтересах суспільства. Деталі -t.me/UA_Canada_Cuaet/947
-
Всем привет, в феврале буду переезжать в Монреаль, подскажите кто знает, сколько стоит обучение на водительские права, заранее благодарю ☺️
-
И подскажите еще пожалуйста какой курс в обменниках на данный момент Евро к канадскому доллару
-
Бажаю міцного здоров'я. Люди , пишу вам з України з болем в душі. Я ніколи не просила , завжди намагалась все вирішити без сторонньої допомоги. Сьогодні 8 років, як загинув мій коханий чоловік в Донецькому аеропорту і я з дитиною залишились самі, без родичів. У мене така проблема , ми орендуємо 1/2 будинку , але в ньому пічне опалення і потрібно топити грубу, щоб обігріти хату. У мене немає дров, а замовити коштує 9000 грн. У мене є хоббі, я люблю рукоділля і маю багато робіт. Я хочу просити Вас придбати хоча б 1-2 іграшки, щоб зібрати цю непідйомну для мене суму. Будь ласка, я з інтернату, родичів немає у мене і звернутись немає до кого. Ось группа, яку я створила і виклала всі свої роботи : @Art_LoversUa . Якщо у Вас є діти, Ви мене зрозумієте..Нам зараз для щастя потрібно тільки тепло в хаті. Я хочу нашим хлопцям на фронт носочки в'язати та інше.... Може хто не пожаліє 2-3 евро, у мене є PayPal: [email protected]
-
1000 $, обучение год.онлайн и параллельно теория и тд.потгм год ездить только в дневное время с кем то кто имеет права полные и стаж вождения сколько то лет.ну короче не просто.
-
💼📑 Термін дії WorkPermit та термін дії Візи в паспорті коли ви прилетите до Канади🇨🇦 по программі CUAET ✔️Деталі -t.me/UA_Canada_Cuaet/953
-
Доброго дня. Після 6 місяців очікувань і 9 місяців проживання у Канаді, нарешті прийшло підтвердження від ircc, що вони погодили ворк перміт для доньки (16 років). Проте у повідомленні вказано, що потрібно знову надати паспорт... так і має бути? Чи щось напутали? Хтось може поділитись досвідом з цього питання. Дякую.
-
Добрый день, есть вопрос, если виза сделана по программе CUAET, я смогу только по ней прилететь в Канаду? Или я смогу так же прилететь после того как закончится эта программа?
-
Віза - це дозвіл вʼїзду до країни. Куает - окрема програма для українців. Візою користуєтесь до кінцевого терміну. Але як турист
-
Барбер Станція метро Du College Роблю чоловічі стрижки різної складності у барбершопі Fade2Brooklyn за адресою: 1323 Rue du Collège, Saint-Laurent, QC H4L 2L1 Чоловіча стрижка: 30$ Стрижка плюс борода: 35$ Борода: 15$ Діти: 25$ Для запису пишіть в мессенджер
-
📌Чат ukrmontreal створений для українців. Тут ви можете самостійно публікувати актуальну інформацію, зокрема: пошук роботи, житла, нерухомості, знайомств тощо.
-
🆘🆘 БЛАГАЮ ВАС , ЯКЩО ЩЕ ЗАЛИШИЛИСЬ СПРАВЖНІ ЛЮДИ!! 🆘️🆘️ ВЖЕ ЗАВТРА О 12.00 будуть робить 3 ОСТАНЮ операцію, зібрана дуже велика сумма , нам не вистачає лише 2200 грн 🆘🆘🆘 Я дуже вас прошу допоможіть. Ми попали під обстріл. Дитина у важкому стані, нам терміново потрібна допомога з коштами на лікування! 🆘🆘🆘 БУДЬ-ЛАСКА, ДОПОМОЖІТЬ 🆘🆘🆘 Я вже писала тут, але із за ускладнень назначили ще одну операцію, наше фінансове становище на нулю, втратили все що мали, а що було вже продалось.. Волонтери також допомагають,сума була велика Кому не шкода тих десять, двадцять гривень... Для когось це лише чашка кави, а нам порятунок дитини!!! 🆘🆘🆘 Номер Картки сбора 4149500019456709 Нехай Ваша вдячність повернеться до Вас у тисячократному розмірі! Щиро вдячна Вам за допомогу! Мені вже немає до кого звернутися, крім Вас. 🆘️🆘️🙏🙏🆘️
-
💼 WEBINAR Presentation of the report on pathways to PR for war-displaced Ukrainians in Canada CANADA CUAET 🇺🇦🇨🇦 🇨🇦 Language - English 🎬 DON'T MISS IT 🌐 www.youtube.com/watch?v=Q0QmiL8-kPU ⏳ Connect : 📟 Wednesday, Dec 20th ⏰ Toronto Time - 7-00 PM ☄️ Topics for discussion: 👇 1. What did our study find out about CUAET holders pursuing PR? 2. What are the challenges they're facing in obtaining PR? 3. What did we recommend to government? 4. How can they help?📱 Telegram:t.me/UA_Canada_Cuaet/972
-
Всім привіт✌️ Завтра на 10:00 Потрібен вантажник 20$/год