Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Монреальская Беседка CUAET

Монреальская Беседка CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
6.9k Posts 864 Posters 10.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t690022705T Offline
    t690022705T Offline
    Оледжано
    wrote on last edited by
    Всем привет. Нахожусь в Монреале,ищу работу склады,демонтаж,монтаж чего либо,заводы. По французки не говорю, английский возможно а1-а2. Парень 30 лет, ответственный и быстро обучаем. Готов учится.
    1 Reply Last reply
    0
  • t449058962T Offline
    t449058962T Offline
    Мария | Коуч и Астролог
    wrote on last edited by
    Приглашаем вас на новогоднюю костюмированную вечеринку для взрослых 🔞 16 декабря в 16:00 Погрузимся в воспоминания с детства и праздник в саду, где одевались зайчиками и снежинками ❄️ Вас ждет целая программа с конкурсами, подарками и стихами. А также полноценный ужин с праздничными салатами и алкоголем 🥂 🎄 Сказка и конкурсы у елки 🐻 Костюмированная вечеринка 🎁 Подарки каждому 🥂 Алкогольные койктейли и шампанское 🥗 Новогодние салаты и закуски ✨ Фотозона и новые знакомства Подробности в личных сообщениях
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hanurita Leliani
    wrote on last edited by
    💼 Як перевірити ліцензію імміграційного спеціаліста🇺🇦🇨🇦 ✔️ Коледж консультантів з імміграції та громадянства (Коледж) ліцензує та регулює роботу канадських консультантів з питань імміграції та громадянства в інтересах суспільства. Деталі -t.me/UA_Canada_Cuaet/947
    1 Reply Last reply
    0
  • t349062238T Offline
    t349062238T Offline
    Ruslan Korsun
    wrote on last edited by
    Всем привет, в феврале буду переезжать в Монреаль, подскажите кто знает, сколько стоит обучение на водительские права, заранее благодарю ☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • t349062238T Offline
    t349062238T Offline
    Ruslan Korsun
    wrote on last edited by
    И подскажите еще пожалуйста какой курс в обменниках на данный момент Евро к канадскому доллару
    1 Reply Last reply
    0
  • t6632139284T Offline
    t6632139284T Offline
    Vitalina
    wrote on last edited by
    Бажаю міцного здоров'я. Люди , пишу вам з України з болем в душі. Я ніколи не просила , завжди намагалась все вирішити без сторонньої допомоги. Сьогодні 8 років, як загинув мій коханий чоловік в Донецькому аеропорту і я з дитиною залишились самі, без родичів.  У мене така проблема , ми орендуємо 1/2 будинку , але в ньому пічне опалення і потрібно топити грубу, щоб обігріти хату. У мене немає дров, а замовити коштує 9000 грн. У мене є хоббі, я люблю рукоділля і маю багато робіт. Я хочу просити Вас придбати хоча б 1-2 іграшки, щоб зібрати цю непідйомну для мене суму. Будь ласка, я з інтернату, родичів немає у мене і звернутись немає до кого. Ось группа, яку я створила і виклала всі свої роботи : @Art_LoversUa . Якщо у Вас є діти, Ви мене зрозумієте..Нам зараз для щастя потрібно тільки тепло в хаті. Я хочу нашим хлопцям на фронт носочки в'язати та інше.... Може хто не пожаліє 2-3 евро, у мене є PayPal: [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ☃️
    wrote on last edited by
    Все есть в интернете
    1 Reply Last reply
    0
  • t489667005T Offline
    t489667005T Offline
    Женька Женька
    wrote on last edited by
    1000 $, обучение год.онлайн и параллельно теория и тд.потгм год ездить только в дневное время с кем то кто имеет права полные и стаж вождения сколько то лет.ну короче не просто.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Guibertha Zschaschel
    wrote on last edited by
    💼📑 Термін дії WorkPermit та термін дії Візи в паспорті коли ви прилетите до Канади🇨🇦 по программі CUAET ✔️Деталі -t.me/UA_Canada_Cuaet/953
    1 Reply Last reply
    0
  • t2002484167T Offline
    t2002484167T Offline
    IGF-1
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Після 6 місяців очікувань і 9 місяців проживання у Канаді, нарешті прийшло підтвердження від ircc, що вони погодили ворк перміт для доньки (16 років). Проте у повідомленні вказано, що потрібно знову надати паспорт... так і має бути? Чи щось напутали? Хтось може поділитись досвідом з цього питання. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2002484167T Offline
    t2002484167T Offline
    IGF-1
    wrote on last edited by
    Дуже гостре питання, бо знайшли для доньки роботу... не хочеться втрачати таку можливість
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    Подскажите. Друг прилетает сегодня, после 6 вечера, пока получит воркпермит хз сколько времени пройдет, хаб работает в аэропорту до 7 вечера вродибы. Как быть, напрямую его забрать и отвезти в красный крест для расселения?
    1 Reply Last reply
    0
  • t349062238T Offline
    t349062238T Offline
    Ruslan Korsun
    wrote on last edited by
    Добрый день, есть вопрос, если виза сделана по программе CUAET, я смогу только по ней прилететь в Канаду? Или я смогу так же прилететь после того как закончится эта программа?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий
    wrote on last edited by
    youtube.com/shorts/O4S6Ph5JTXk?si=YkWJt7P8EVqWXJG9
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana Sokolova
    wrote on last edited by
    Віза - це дозвіл вʼїзду до країни. Куает - окрема програма для українців. Візою користуєтесь до кінцевого терміну. Але як турист
    1 Reply Last reply
    0
  • t865103457T Offline
    t865103457T Offline
    Simon Fyut
    wrote on last edited by
    Барбер Станція метро Du College Роблю чоловічі стрижки різної складності у барбершопі Fade2Brooklyn за адресою: 1323 Rue du Collège, Saint-Laurent, QC H4L 2L1 Чоловіча стрижка: 30$ Стрижка плюс борода: 35$ Борода: 15$ Діти: 25$ Для запису пишіть в мессенджер
    1 Reply Last reply
    0
  • t831956001T Offline
    t831956001T Offline
    Віта Зайшла
    wrote on last edited by
    📌Чат ukrmontreal створений для українців. Тут ви можете самостійно публікувати актуальну інформацію, зокрема: пошук роботи, житла, нерухомості, знайомств тощо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5503663639T Offline
    t5503663639T Offline
    Ганна Лісовська
    wrote on last edited by
    🆘🆘 БЛАГАЮ ВАС , ЯКЩО ЩЕ ЗАЛИШИЛИСЬ СПРАВЖНІ ЛЮДИ!! 🆘️🆘️ ВЖЕ ЗАВТРА О 12.00 будуть робить 3 ОСТАНЮ операцію, зібрана дуже велика сумма , нам не вистачає лише 2200 грн 🆘🆘🆘 Я дуже вас прошу допоможіть. Ми попали під обстріл. Дитина у важкому стані, нам терміново потрібна допомога з коштами  на лікування! 🆘🆘🆘 БУДЬ-ЛАСКА, ДОПОМОЖІТЬ 🆘🆘🆘 Я вже писала тут, але із за ускладнень назначили ще одну операцію, наше фінансове становище на нулю, втратили все що мали, а що було вже продалось.. Волонтери також допомагають,сума була велика Кому не шкода тих десять, двадцять гривень... Для когось це лише чашка кави, а нам порятунок дитини!!! 🆘🆘🆘 Номер Картки сбора 4149500019456709 Нехай Ваша вдячність повернеться до Вас у тисячократному розмірі! Щиро вдячна Вам за допомогу! Мені вже немає до кого звернутися, крім Вас. 🆘️🆘️🙏🙏🆘️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Stephan Andrews
    wrote on last edited by
    💼 WEBINAR Presentation of the report on pathways to PR for war-displaced Ukrainians in Canada CANADA CUAET 🇺🇦🇨🇦 🇨🇦 Language - English 🎬 DON'T MISS IT 🌐 www.youtube.com/watch?v=Q0QmiL8-kPU ⏳ Connect : 📟 Wednesday, Dec 20th ⏰ Toronto Time - 7-00 PM ☄️ Topics for discussion: 👇 1. What did our study find out about CUAET holders pursuing PR? 2. What are the challenges they're facing in obtaining PR? 3. What did we recommend to government? 4. How can they help?📱 Telegram:t.me/UA_Canada_Cuaet/972
    1 Reply Last reply
    0
  • t5680426161T Offline
    t5680426161T Offline
    Yaroslav Vinohradov
    wrote on last edited by
    Всім привіт✌️ Завтра на 10:00 Потрібен вантажник 20$/год
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.