Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Монреальская Беседка CUAET

Монреальская Беседка CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
6.9k Posts 864 Posters 10.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t658191990T Offline
    t658191990T Offline
    Екатерина Арутюнова
    wrote on last edited by
    ‼️ХЕЛП ‼️ Підкажіть де можна в Монреалі (бажано район Côte Saint Luk) зробити КОЛЬОРОВИЙ РОЗДРУК на щільному папері???
    1 Reply Last reply
    0
  • t449058962T Offline
    t449058962T Offline
    Мария | Коуч и Астролог
    wrote on last edited by
    Мы готовы анонсировать новый мастер-класс 🤩 Стрельба из лука 🏹😎 📌Четверг 26 сентября в 20:00 ✅4 места 📌Вторник 15 октября в 19:00 ✅3 места 📍 Mile End Это отличная возможность попробовать новое хобби в маленькой группе, ведь тренер сможет уделить вам максимальное количество времени 🤗 Что вас ждёт: • Профессиональный инструктаж от лицензированного инструктора в Канаде • Час стрельбы из лука • Возможность получить новый опыт • Незабываемые эмоции Подойдет как для новичков, так и для уже занимающихся. Инструктор подберет задания индивидуально под вас и проследит за техникой выполнения 📌Четверг 26 сентября в 19:00 ❌мест нет❌ 📌Четверг 26 сентября в 20:00 ✅4 места 📌Вторник 15 октября в 19:00 ✅3 места 📍 Mile End Цена: 45$ *налоги уже включены Всего 4 места в группе Запись в лс @marie_vus
    1 Reply Last reply
    0
  • t1230394876T Offline
    t1230394876T Offline
    Yanina 40a
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Мене звати Яніна. Я майстер-перукар (досвід роботи 21 рік 😉) роблю всі види фарбування, лікування, випрямлення волосся НАЗАВЖДИ, стрижки. Я працюю з найкращими 😊Wella, La Biosthetique, Maroccanoil та Jean Paul Myne. Також чоловічі стрижки, комфляж, бороди. Посилання на мою сторінку в Instagram🔽 Https://www.instagram.com/yanina.soroka? igsh=MTRuMDI1dzBpaGx6eg%3D%3D&utm_source=qr Підписуйтесь😉 Оскільки я проводжу навчання, часто потрібні моделі! Ви також можете переглянути мої роботи тут▶️ www.facebook.com/profile.php? id=100089224112851&mibextid=LQQJ4d Адреса салону 🔽 maps.app.goo.gl/nsPLBubPApA79V9d9 Whats App 📲 +15145728137 Тепер в мене в студії можна зробити манікюр та педикюр Професійне обслуговування, смачна кава та гарний настрій гарантую! 😀
    1 Reply Last reply
    0
  • t6279977520T Offline
    t6279977520T Offline
    Людмила
    wrote on last edited by
    Доброго дня! 🌷 Запрошуємо вас на безкоштовний пробний урок з вивчення іноземних мов: 📚 • англійська • німецька • чеська • іспанська • французька • польська • італійська ✅ Курси для всіх рівнів підготовки ✅ Допоможемо опанувати всі аспекти мови, від граматики до розмовних навичок ✅ Розробляємо індивідуальні навчальні програми, що враховують ваш рівень підготовки та цілі. Перший пробний урок безкоштовний  🤩 Онлайн💻📚
    1 Reply Last reply
    0
  • t6191548337T Offline
    t6191548337T Offline
    Liz
    wrote on last edited by
    Доброго дня . Якщо хтось летить з Польщі в Монреаль і зможе допомогти перевезти собаку ( не безкоштовно звісно) будь ласка відпишіть
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Лера
    wrote on last edited by
    Всім привіт Хто в курсі, можливо Я отримувала допомогу від Квебек, пройшло пів року, і отримала листа-update your files і номер куди дзвонити, набрала, кажуть що ви працюєте, і типу допомога усьо.. Може є шанс щоб подовжити, чи знає хтось як це зробити, бо моя зп майже мінімальна і не скажу що цього достатньо, і якраз допомога була б доречна
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Саня
    wrote on last edited by
    ТАБАЧНА ПРОДУКЦІЯ З УКРАЇНИ Сигарети, стіки, одноразки з українським акцизом🇺🇦 Продаємо від 1 блоку, найкращі ціни.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pa Iv
    wrote on last edited by
    Підскажить хорошо стоматолога в Монреалі. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t792653929T Offline
    t792653929T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    www.medicard.com/provider-profile.php?id=15811
    1 Reply Last reply
    0
  • t1230394876T Offline
    t1230394876T Offline
    Yanina 40a
    wrote on last edited by
    ❗️❗️На завтра нажна модель для наращивания ногтей .
    1 Reply Last reply
    0
  • t658191990T Offline
    t658191990T Offline
    Екатерина Арутюнова
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Шукаю ФОТОГРАФА для осінньої сімейної зйомки на вулиці (3 людини). Референси прикріпляю до повідомлення. Пишіть будь ласка в дірект.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    👉 СИГАРЕТИ, СТІКИ, ОДНОРАЗКИ 🇺🇦 Український акзиц ❗️Є САМОВИВІЗ БЕЗ ПРЕДОПЛАТ
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анастасія
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Мене звати Настя, я викладаю іноземні мови вже протягом 7 років Запрошую на заняття з англійської 🇬🇧 і польської 🇵🇱 мов Заняття проходять онлайн 👩‍💻 Звертайтесь в особисті повідомлення 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Саня
    wrote on last edited by
    👉 СИГАРЕТИ, СТІКИ, ОДНОРАЗКИ 🇺🇦 Український акзиц ❗️Є САМОВИВІЗ БЕЗ ПРЕДОПЛАТ
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Соня
    wrote on last edited by
    ❗️Сигарети, Стіки до IQOS, Одноразки Elf Bar 🇺🇦 Український акзиц 📦 Самовивіз без предоплат і доставка по всій країні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maks
    wrote on last edited by
    ❗️Сигарети, Стіки до IQOS, Одноразки Elf Bar 🇺🇦 Український акзиц 📦 Самовивіз без предоплат і доставка по всій країні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SAnya
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Катьерина
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Петя
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykola
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags