Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Toronto

Ukrainian Toronto

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
22.0k Posts 3.1k Posters 56.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Q
    wrote on last edited by
    Почём велосипеды?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    . .
    wrote on last edited by
    🇨🇦💭 Всім привіт Потрібно стоматолог Торонто Який може вилучити зуб по OHIP Підкажіть що хто знає дякую всім гарного вечора
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana Goreva
    wrote on last edited by
    Підкажіть вартість? З Юніон стейшен?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6156672494T Offline
    t6156672494T Offline
    Apple
    wrote on last edited by
    Здравствуйте! Я нахожусь в Николаеве, Украина. Делаю украшения из бисера, отправка по миру. Это мой ассортимент, который в наличии. Если интересно пишите 380679878434
    1 Reply Last reply
    0
  • t6360157086T Offline
    t6360157086T Offline
    Анастасія К.
    wrote on last edited by
    Любі українці. Звертаюсь з проханням до вас про допомогу, сподіваюсь на розуміння! Терміново потребуємо допомоги, більше просто немає куди звертатись. Я залишилася без роботи з двома дітьми, добре що є дах над головою. Чоловік пішов від нас рік тому, перший час допомагав але зараз навіть немає з ним зв'язку і ніякої допомоги для дітей від нього немає... Я навіть уявити не могла що ми опинимось в такому положенні. Соромно дуже що так прошу допомоги, якщо у вас є можливість допомогти, то напишіть мені будь ласка в приват. Вибачаюсь якщо що, дякую за увагу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Кір
    wrote on last edited by
    Влаштую на офіційну роботу без знання мови в Міссісазі. За деталями пишіть в приват
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алеся Алеся
    wrote on last edited by
    Всім доброго ранку! Дві дівчини з України шукають роботу. Приїхали до Канади в травні місяці. Наразі ми проживаємо в Торонто район Норт Йорк. Що вміємо: маємо досвід роботи офіціанта та робота на барі (рік працювали в та ресторані в Роттердамі), також маємо дипломи та досвід роботи ( більше року) з нарощуванням вій (в Instagram є фото робіт). Будемо дуже вдячні за будь-яку інформацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1231581496T Offline
    t1231581496T Offline
    Pavlo Kozoriz
    wrote on last edited by
    Привіт. Шукаю квартиру поблизу Finch ave & West rd , Islington
    1 Reply Last reply
    0
  • t670236493T Offline
    t670236493T Offline
    Лора Шевкунова
    wrote on last edited by
    Гарного ранку! Хто може порадити гарну майстриню просто підстригтися! Бажано в Етобіко або Місіссага
    1 Reply Last reply
    0
  • t1078916846T Offline
    t1078916846T Offline
    ілляна
    wrote on last edited by
    дайте рекомендацію про мовні курси, будь ласка. хто які відвідує, може є безкоштовні, які ефективні, і т.д
    1 Reply Last reply
    0
  • t1570941757T Offline
    t1570941757T Offline
    Kateryna P.
    wrote on last edited by
    OHIP не покриває стоматологію та офтальмологію.
    1 Reply Last reply
    0
  • t645384582T Offline
    t645384582T Offline
    Яринка
    wrote on last edited by
    Дівчатка, запрошую вас до себе на масаж!⭐️Роблю все дуже якісно. Використовую масла для тіла, трави, ароматичні палички, свічки. Клієнти кажуть, що у мене дуже атмосферно 🧘🏼‍♀️✨ Гарантую, що ви оновитеся тілом та душею. У мене найкращі клієнти🫶🏻, якщо ти теж хочеш ним бути, записуйся) Також я відкрита до хороших людей і знайомств), приходь☺️ З любов‘ю до твого тіла, прислухайся до нього ❤️ ❗️Локація - Etobicokе, поблизу перехрестя Islington Ava та Dixon rd🏡 Мій телефон 📞 4372445635 #масаж #релаксучий #Етобіко
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    . .
    wrote on last edited by
    Може знаєте стоматолога не за всі 💵❓
    1 Reply Last reply
    0
  • t5775563612T Offline
    t5775563612T Offline
    Genia
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Желаю массаж в Торонто, кому интересно пишите в личку! Надеюсь ничего не нарушила в этой группе.
    1 Reply Last reply
    0
  • t586965599T Offline
    t586965599T Offline
    Yura
    wrote on last edited by
    повідомте що ви від мене якщо надумаєте звернутись до них
    1 Reply Last reply
    0
  • t586965599T Offline
    t586965599T Offline
    Yura
    wrote on last edited by
    DR. OLHA SHENDER 3313 BLOOR ST W
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Nychyporuk
    wrote on last edited by
    Доброго дня шановні. Прилітаю з сім'єю 27.07. увечері в Торонто. Хочу звернутися до Вас за допомогою в пошуку житла в районі Vaughn, Marhem, Richmond hill або де інде. Термін ддя початку 2-4 місяці. Я, дружина , донька 17 років, донька 14 років, син 9 років.  І малий пес гладкошерстний фокстер'єр. Пес спокійний та неконфліктний. Бюджет(((. Будем обговорювати. В планах пройти навчання тракдрайверів та переїхати в Нью-Брансвік. Тому шукаємо житло не на довгий термін. Хоча життя може внести свої корективи. Кошти трішки є на українських картках. Можемо надати виписки. Відкриємо канадську картку та покладемо на неї тисяч 5-10 CAD. Заздалегідь величезне спасибі за допомогу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Nychyporuk
    wrote on last edited by
    Доброго дня шановні. Прилітаю з сім'єю 27.07. увечері в Торонто. Хочу звернутися до Вас за допомогою в пошуку житла в районі Vaughn, Marhem, Richmond hill або де інде. Термін для початку 2-4 місяці. Я, дружина , донька 17 років, донька 14 років, син 9 років.  І малий пес гладкошерстний фокстер'єр. Пес спокійний та неконфліктний. Бюджет(((. Будем обговорювати. Заздалегідь величезне спасибі за допомогу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1570941757T Offline
    t1570941757T Offline
    Kateryna P.
    wrote on last edited by
    416-818-2443 Андрій, знаходиться в Etobicoke
    1 Reply Last reply
    0
  • t6015223144T Offline
    t6015223144T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Привіт! Працюю в TELUS promotion💚 Якщо ви тільки прилетіли або переплачуєте за домашній сервіс чи вам потрібно допомога з підключенням мобільного чи домашнього інтернету за найкращою ціною - можете звертатися в будь який час. Можу допомогти вам підключити мобільний та домашній інтернет/TV від TELUS та підібрати найкращий та найдешевший тарифний план, який є, з додатковими знижками. Якщо у вас вже є провайдер - є можливість змінити без розірвання контракту. Номер телефону залишається тим самим. Все безкоштовно. Офіційно. Тільки позитивні відгуки. Більше інформації - особисті повідомлення, буду радий допомогти🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags