Ukrainian Toronto
-
416-818-2443 Андрій, знаходиться в Etobicoke
-
Привіт! Працюю в TELUS promotion💚 Якщо ви тільки прилетіли або переплачуєте за домашній сервіс чи вам потрібно допомога з підключенням мобільного чи домашнього інтернету за найкращою ціною - можете звертатися в будь який час. Можу допомогти вам підключити мобільний та домашній інтернет/TV від TELUS та підібрати найкращий та найдешевший тарифний план, який є, з додатковими знижками. Якщо у вас вже є провайдер - є можливість змінити без розірвання контракту. Номер телефону залишається тим самим. Все безкоштовно. Офіційно. Тільки позитивні відгуки. Більше інформації - особисті повідомлення, буду радий допомогти🇺🇦
-
Терміново шукаю роботу, 24 роки, маю досвід: прибирання продуктових складів, працівник супермаркету, демонтаж, завантаження та розвантаження матеріалів на будівництві
-
Доброго дня! Які ціни на домашній інтернет? Цікавить підключення в Міссісауга
-
Привіт шукаю роботу у Місісага заводи,пекарня,магазини,прибирання,будь що.Дякую можливо хтось допоможе.
-
Хто хоче працювати в доставці убер їжа? (пішки або на велосипеді)
-
UCrazy Stand Up Show - Шось Нове. Нові коміки пробують себе на великій сцені всесвітньо відомого Comedy Bar з Алексом Коциком в ролі ведучого. 16 липня о 6.30pm у Comedy Bar за адресою: 2800 Danforth Avenue, Toronto ON M4C 1M1
-
Гей любий! Мене звуть містер Луїс із Техасу, США, я менеджер з нерухомості та власник нерухомості, шукаю помічника на неповний робочий день, ваша робота полягає в розміщенні моїх орендованих об’єктів на платформах соціальних мереж (Faceboo
-
Можна зайти на веб-сайт провайдера ввести свій поштовий індекс. Тоді дізнаєтесь чи ця будівля покривається чи ні. Чесно кажучи, різниця між провайдерами не буде велика бо в Канаді загалом монополія на інтернет. Якщо щось дуже дуже дешеве то це не просто так. Там може якість зв'язку бути погана.
-
Привіт всім! Мене звуть Валерія, мені 19 років🇺🇦 Я у Торонто вже тиждень і зараз шукаю приймаючу сім’ю (host family) принаймні на 2 місяці в Торонто чи GTA. Тому що бюджет дуже обмежений. Можу робити все по дому, доглядати за дітьми, допомогати у всьому, що потрібно. І звісно буду шукати роботу, зараз вже маю складене резюме. Я не п'ю, не палю, не маю шкідливих звичок, не маю з собою домашніх тварин, але pets friendly.😊 Будь ласка, напишіть мені в DM, якщо ви можете мені допомогти чи знаєте когось іншого хто може допомогти! Наперед дякую 🙏