Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Toronto

Ukrainian Toronto

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
22.0k Posts 3.1k Posters 56.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t394056032T Offline
    t394056032T Offline
    Юлия Тритяченко
    wrote on last edited by
    Ми просто не в Торонто, трохи далі, тому не дуже орієнтуємося в місті і в транспорті🤪
    1 Reply Last reply
    0
  • t6309563254T Offline
    t6309563254T Offline
    Belle Delphine
    wrote on last edited by
    Привіт, я отримав цю роботу в Інтернеті, за яку платять 850 доларів США щотижня. Це просто для того, щоб опублікувати фотографію мого оголошення про оренду на ринку Facebook. Надішліть мені в папку, щоб отримати докладнішу інформацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Волощук Светлана
    wrote on last edited by
    Ми їздили на днях до аєропорту. Сідаете на юніон метро, це жовта ветка,пересідаети на зелену ветку, їдете до кінця, пересадка на 900автобус теж до кінця. Проїзд буде 4$. Дорога займе десь 1.20. Гугл в поміч...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    D
    wrote on last edited by
    Мы как-то повелись на такое. В конце концов нас заблокировали на Фейсбук маркете.....
    1 Reply Last reply
    0
  • t394056032T Offline
    t394056032T Offline
    Юлия Тритяченко
    wrote on last edited by
    Це як кажуть - если вам кажется, то вам не кажется
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    D
    wrote on last edited by
    Тем кто не в курсе . Сказать что в Канаде много мошенников это то же самое что сказать что в муравейнике всего пару муравьев. Будьте аккуратнее когда видите подозрительные объявления. Если вам кажется что что-то в этом не так . Процентов на 90 так оно и есть
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    D
    wrote on last edited by
    Да. Вот тут это действительно так. Мне минимум пару раз в день звонят скамеры. А когда искал работу для девушки так такие сказочные профессии и зарплаты предлагали..... Та и с жильем тоже было. При чем даже уловки от риэлторских компаний. К примеру в объявлении квартира за 2300 написано а когда вы к ним приходите оказывается она 2500 а они два месяца бесплатных сделали, и потом ещё окажется что они не написали что вам придется платить в стоимость аренды 150 долларов за воду и отопление. А над квартирой ещё и редкостный козел живёт и менеджмент вообще ничего делать не хочет
    1 Reply Last reply
    0
  • t394056032T Offline
    t394056032T Offline
    Юлия Тритяченко
    wrote on last edited by
    Скамери то окрема тема. Раз на день стабільно телефонують. А топчік, то "здравствуйте, вас беспокоит следователь из полиции Торонто"🤣🤣🤣і з таким мааасковським пронансом🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • t864438107T Offline
    t864438107T Offline
    Кристіна Дробуш
    wrote on last edited by
    Знайома тема … телефонують типу з банку: вас хотіли пограбувати, ми помітили дивну транзакцію, будь ласка давайте ми вам допоможемо. Називає останні цифри телефону. Це ваш номер ? Так! Вам потрібно пройти верифікацію і зараз на ваш номер прийде смс , продиктуйте нам цифри . Вибила . Телефонують . Декілька разів . Не беру . Пишуть на вотсап , не відповідаю . Телефонують щ іншого номера . Піднімаю . Це працівник поліції Торонто. З нами звʼязалися з банку , чому ви не берете трубку? Ми хочемо вам допомогти. Мені не потрібна ваша допомога! Тобто ви відмовляєтесь від допомоги поліції і банку? Так! В такому разі ваші рахунки в банку буде закрито без повернення коштів , вас депортують, і в разі якоїсь ситуації коли ви будете звертатися до поліції вам не допоможуть!!!!! І це все у дуже грубому тоні , залякують як можуть ну і звісно на орskiй мові !!!! Тому будьте обережні коли телефонують з банку дійсно вони ніколи у вас не будуть просити жодної вашої інформації, тому що у працівників вона є !!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5399699137T Offline
    t5399699137T Offline
    Nataliia Klevak😊
    wrote on last edited by
    Не берите трубку с незнакомых номеров
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    MR Rav8n
    wrote on last edited by
    Державні мови Канади - Англійська та Французька. Якщо хтось дзвонить і починає балакати на будь які мові окрім державних(але навіть якщо Англійською теж треба бути обережним)можна кидати слухавку. Я ж над ними люблю по знущатися якщо є час)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Suzy🌺
    wrote on last edited by
    Всем привет 👋 Ищу няню для вечерне ночного времени. Район Yonge–Eglinton. За подробностями пишите в личные сообщения. Спасибо ☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • t6309563254T Offline
    t6309563254T Offline
    Belle Delphine
    wrote on last edited by
    Привіт, вам потрібна адміністративна робота на неповний робочий день. це лише для того, щоб опублікувати фотографію мого оголошення, а оплата становить 850 доларів на тиждень. За детальнішою інформацією звертайтеся безпосередньо в Dm
    1 Reply Last reply
    0
  • t394056032T Offline
    t394056032T Offline
    Юлия Тритяченко
    wrote on last edited by
    Ооо, то ми маємо одну забавку на двох🤣🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • t394056032T Offline
    t394056032T Offline
    Юлия Тритяченко
    wrote on last edited by
    Ой, а я так люблю з ними спілкуватися🤣тільки вони - лошари - кидають слухавку раніше. Нещодавно телефонували з банку - доброго дня, Юлія, це зі скотіш банку, ми помітили підозрілу транзакцію. (Я думаю - звичайно, підозрілу, бо у мене ж немає картки вашої🤣) . Кажу - так-так, нічого не можу зробити, відправила гроші, а далі якісь проблеми, добре що ви мені набрали, що мені робити???? Вони і кинули слухавку. З поліцією Торонто так само. Головне - грати в їхню гру🤣🤣🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • t231235263T Offline
    t231235263T Offline
    Alex Ya
    wrote on last edited by
    Тільки коли в мене була тільки сотня тоді водій сказав не вкидувати і їхати безкоштовно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daria Rukina
    wrote on last edited by
    🛑Ищем ответственную девушку на постоянную работу full time в продуктовый магазин!🛑Желательно ( 25+) Etobicoke, 278 Brown's Line Для начала 16-18$! Иметь хороший английский! Писать в личные сообщения!
    1 Reply Last reply
    0
  • t732376610T Offline
    t732376610T Offline
    Андрей Бурлаков
    wrote on last edited by
    Сигарети по низькій ціні, оплата при зустрічі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexandr
    wrote on last edited by
    Доброго дня, можете будь ласточка підказати, для сдачі G1 мені просто потрібно прийти до DriveTest без апоінмента та сдати, чи потрібно десь робити апоінтмент?
    1 Reply Last reply
    0
  • t732376610T Offline
    t732376610T Offline
    Андрей Бурлаков
    wrote on last edited by
    Можна без апоінта
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.