Ukrainian Toronto
-
Всім привіт, я з двома своїми друзями в суботу їдем на ніагару з оттави, плануєм залишитись в неділю в Торонто і погуляти по місту, шукаєм місце де б можна було переночувати з суботи на неділю в Торонто, можливо хтось зможе допомогти або порадити якийсь варіант. Заздалегідь дякую)
-
Ищу работу в автомастерской помощником, без опыта
-
Всім привіт! Якщо шукаєте спонсора U4U🇺🇸- буду рада допомогти 💙💛
-
Просто не суди тільки по одному знайомству,поживи,поспілкуйся,май якісь справи,і тоді вже будеш розуміти. Те,що ти бачиш тут це вершина айсберга яка ледве зібрала гроші на той квиток,і вже цього хватає щоб руйнувати Канаду . Ти просто так мало знаєш,а щось розказуєш😁 І якщо ти думаєш що це тільки моя думка то ти помиляєшься бо це факт і так само розуміють більшість Канадців та снг які вже тут довго живуть
-
Слухай тут діло не в часі і хто що робе. Я тобі говорю за повагу до людей. Ти коли їхав в Канаду і всі інші , прекрасно розуміли один факт - держава Іммігрантів. Тому звідки цей расизм. Навчись з повагою відноситись до людей і не вішати ярлики на людей. Індус то , циган чи ще хтось інший. Звідки ти береш ці всі доводи що я мало знаю, мало живу десь. Ти нічого про мене не знаєш а вже щось вішаєш.
-
То ти рахуєш шо якщо я написав шо буде воняти то сразу расизм?це твої проблеми так,що не лічи мене. Ти просто все мішаєш в одне і пишеш шо хтось когось якось називає і в цьому не оприділяється повага. Я тут далеко не перший раз і все сам знаю,навчись не кидатись словами,а потім щось розказуй.
-
Куплю смарт TV до 350₴
-
Посоветуйте пожалуйста автомастера
-
Есть кто в теннис играет🎾🎾 район норт йорк, вон, ричмонд хилл?
-
Всім привіт! Оплата перший місяць і депозит 500 доларів, контракт на 6 місяців. Жити може лише одна дівчина в одній кімнаті Залишилась на оренду 1 кімната по адресі 77 Mutual St Flex room $1350 All utilities included and fully furnished з 1 вересня Якщо когось цікавить, напишіть в особисті