Ukrainian Toronto
-
Куплю айфон любої моделі. Якщо у вас є чим зацікавити , напишіть будь ласка мені в особисті. Дякую
-
I would like to share with you our FREE short-term counselling service in Ukrainian Language. As we know, migration can be a very stressful life event. Moving to another country comes with a lot of anxiety and unexpected challenges. That's why we're offering a short-term counselling service in Ukrainian, facilitated by Ukrainian-speaking psychotherapists. Whether you're facing challenges or simply seeking someone to talk to, whether you're dealing with feelings of depression, anxiety, loneliness, or isolation, or even grappling with trauma or culture shock – we're here to support you. Here are the details: Short - term counselling in Ukrainian language: We provide up to 3-4 counselling sessions conducted by Ukrainian-speaking psychotherapists, completely free of charge. Eligibility Criteria for Clients: - Age Limit: Youths aged above 16 & Adults - Immigration Status: Ukrainian individuals with CUAET Visa/PR holders/Conventional Refugees - Client needs: Individuals experiencing mental health distress
-
Сигареты, большой выбор, оплата при встрече
-
Доброго дня! Хто знає, де можна здавати пластикові пляшки з під води і лимонадів район Міссісауги і Етобіко? Дякую Назбирали вже 4 великих мішка і не знаємо куди дівати їх
-
Доброго дня усім )Кого цікавлять сигарети ціна 5 дол за пачку телефонуйте 4375991607
-
Ищем 👀 мальтийских болоночек на бесплатный груминг ✂️ Ушки, зубки, коготочки, стрижечки - бесплатно
-
Если это чек, то всегда блокируется и будет блокироваться, я ходил с этим вопросом в банк, впервые слышат об этом люди которые получают зарплату прямым переводом от компании своей, а не чеком
-
дають
-
Всім привіт. Підкажіть чи дають ворк перміт в аеропорту Хамілтона? Можливо хтось туди прилітав. Дякую.
-
Я не мог перевести 3500$,потому что лимит в день только 2500$.Из трех банков только в одном менеджер поднял лимит на 1 час,здесь много в Кенеде приколов
-
Это Кенеда
-
Я тоже не планировала всей суммой сразу пользоваться,500дол хотела перевести,не получилось
-
За CIBC не знаю,я сьогодні обналічував чек у BMO,в мене заблоковано 14% від суми депозиту.А раніше обналічував у TD ,теж частина була заблокована,твльки у процентному відношенні більше половини від суми ,точно не пам‘ятаю.Але це на 5 днів.А ті,що кажуть,що нема такого,просто не користувалися всією сумою відразу і не звертали на це уваги
-
CIbc,уже раза 5 обналичивала чек
-
Ця інформація є на сайті
-
Скільки ви разів вже робили цю операцію і який ваш банк?
-
Почему у моих коллег такого нету?они сразу пользуются?и люди тут в группе тоже первый раз об этом слышат говорят..
-
В банківській системі Канади частина від суми депозиту з чеку блокується на 5 днів,таке правило.Мотив-перевірка можливих фальшивих чеків
-
Робите так,що вже краще не буває
-
Ну да,я получаю зп чеком,фотографирую его,с подписью и пишу сумму к зачислению,то что указано в чеке.Я неправильно делаю?
30 Jan 2023, 02:57
Post 11242 of 21677
about 5 hours ago