Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Toronto

Ukrainian Toronto

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
22.0k Posts 3.1k Posters 56.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ruslan Bond
    wrote on last edited by
    Ищу инструктора по вождению с лицензией в районе Оквилла
    1 Reply Last reply
    0
  • t671903383T Offline
    t671903383T Offline
    Каринка
    wrote on last edited by
    Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Приходите в свій банк. В банкоматі є опціі, покласти на чекінг акаунт, кеш чи чек.
    1 Reply Last reply
    0
  • t908900823T Offline
    t908900823T Offline
    Юра Водяний
    wrote on last edited by
    GUYS❗️GUYS❗️GUYS❗️ Вже зовсім скоро кінець літа і саме в честь цього🤫 ми вирішили влаштувати АФІГЕНСЬКУ вечірку під назвою👇🏻 🌟 «Exotic Summer Party”🌟 🗓️Коли? – 25.08 💵Скільки? – 20$ 💎Де? –Restaurant “Fregata” 🌃Локація? – 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4 ❗️Вхід лише 19+❗️ ✨На вас чекають:✨ Вибухові коктейлі 🍹та інший алкоголь🥃 Круті треки🎸 Екзотичні танці💃🏻🪩🕺🏻 Фото та відеозйомка📸 І звісно, незабутня атмосфера 🔥 А тепер трішки деталей: ⚜️Для наших улюблених крихіток 🆓вхід увесь вечір, та більше того, на кожну дівчину очікує БЕЗКОШТОВНИЙ ЕКЗОТИЧНИЙ КОКТЕЙЛЬ🍹🍸, а також спеціальна програма від наших сексуальних чоловіків🫦😏( ну ви зрозуміли😉) ⚜️Ті хто завітає до нас на своєму крутому, дорогому авто 🏎️ буде мати змогу залишити його на ВІП паркінгу та навіть попасти у наш відеоролик🤩 ❗️Не забуваємо про строгий FACE CONTROL: діловий, класичний стиль❗️ ⭐️SHINING STAR⭐️ чекає саме на тебе, відірвись на повну🤪🔥 ⌚️Розпочинаємо о 21:00😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t6635151048T Offline
    t6635151048T Offline
    Станислав
    wrote on last edited by
    Здравствуйте! Мы ищем человека, который обладает высоким уровнем мотивации и готов принимать ответственность за свои действия и результаты. Мы предлагаем оплату от 25$ в час. Если вы жаждете новых вызовов и хотите стать частью нашей команды, то мы будем рады приветствовать вас в наших рядах. Не стесняйтесь звонить или писать нам в личные сообщения.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6505164327T Offline
    t6505164327T Offline
    Мстислав Банин
    wrote on last edited by
    Вітаю🇺🇦 Ми надаємо послуги з подачі документів та повного ведення процесу за програмою 🇺🇸UNITING FOR UKRAINE🇺🇸 За допомогою цієї програми Ви зможете жити в США протягом двох років з можливістью продовження терміну. Звяжіться з нашим менеджеров та дізнайтеся всі деталі за посиланням в описi!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Misha Kazin
    wrote on last edited by
    Доброго дня можливо хто-небудь продає недорогий велосипед
    1 Reply Last reply
    0
  • t1738776197T Offline
    t1738776197T Offline
    Liliia Hryhorchuk
    wrote on last edited by
    Доброго дня . Можливо хтось продає квитки на Артема Пивоварова? Потрібно 3 шт.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6505164327T Offline
    t6505164327T Offline
    Мстислав Банин
    wrote on last edited by
    🇺🇦🇺🇸🇺🇦🇺🇸🇺🇦🇺🇸 Питаєш себе, як потрапити в США, швидко та з гарантією❓ ❗️Скористайся програмою Uniting for Ukraine (U4U)❗️ Законний вїзд в США на два роки, з можливістnю працювати та брати кредити. Термін від подачі документів до заїзду 30 днів. Переходь за посиланням у мене в описi!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Un Named
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім ! Дівчата, підкажіть, будь ласка, де можна зробити лазерну епіляцію саме на александритовому лазері . Бажано район єтобіко
    1 Reply Last reply
    0
  • t1005897010T Offline
    t1005897010T Offline
    Elena Koval
    wrote on last edited by
    Я роблю на александритовому лазері,але я в North York,Bathurst and Steeles intersection
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Привіт. Я мотивований. А в чому заключається праця?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6505164327T Offline
    t6505164327T Offline
    Мстислав Банин
    wrote on last edited by
    Давно хочеш переїхати в США? Ми надаємо послуги з повного ведення документів за програмою Uniting for Ukraine.🇺🇦🇺🇸 За детальною інформацією звертайтесь за посиланням у мене в описi!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tshop
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Де в Downtown краще всього обміняти CAD на USD?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    Доброго дня дівчатка! Моя подруга професійна швея, яка робить ремонт одежі будь якої складності вдома. Ціни, та якість зробленої роботи Вас приємно порадують! тел: 437 566 7171 Юлія Vaughan Maple
    1 Reply Last reply
    0
  • t6015223144T Offline
    t6015223144T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Привіт! Я працюю в TELUS promotion💚 і готовий допомогти вам з усіма вашими питаннями стосовно мобільному та домашньому інтернету / TV! 📱💻 Якщо ви переплачуєте за звʼязок або хочете кращі умови, не хвилюйтесь - я допоможу вам підключитися до найкращих тарифів з додатковими знижками! 🌟 Також якщо ви вже маєте провайдера, не проблема - я можу змінити без розірвання контракту, ваш номер телефону залишається незмінним. Все це абсолютно безкоштовно та офіційно. Тільки позитивні відгуки від задоволених клієнтів! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях. Звертайтеся, і ми знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦 Не реклама
    1 Reply Last reply
    0
  • t6505164327T Offline
    t6505164327T Offline
    Мстислав Банин
    wrote on last edited by
    Як швидко та безпечно мігрувати в США? Програма для підтримки біженців з України 🇺🇸UNITING FOR UKRAINE🇺🇸 -знаходження в США від двох років -законе право на працю -можливість кредитування -переїзд впродовж місяця після подачі документів. Більш детальна інформація в нашого менеджера за посиланням в описi!
    1 Reply Last reply
    0
  • t864438107T Offline
    t864438107T Offline
    Кристіна Дробуш
    wrote on last edited by
    Дівчата привіт …. 🥰 Знаю ми дівчата любимо фотографуватися, знімати себе на відео☺️ Але проблема виникає тоді коли нема кому тебе красиво сфотографувати або ж відзняти класне відео, або ж чоловік ( хлопець ) дуже не хоче це робити 😁…. Знайшла вирішення цієї проблеми !!! Я представлю себе у ролі вашої «подружки» !! Зроблю красиві фото, відео … і проведемо класно час ! Тому дівчатка , кому цікава така послуга пишіть мені 💌… Любий час і день ( крім неділі) . За оплату домовимся 🥰
    1 Reply Last reply
    0
  • t426864328T Offline
    t426864328T Offline
    𝖙𝖊𝖒𝖓𝖔𝖙𝖆
    wrote on last edited by
    здравствуйте, если есть укр права, через какое время я смогу сдать на g2?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykola Sorokhan
    wrote on last edited by
    Навевно одразу ж після G1
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.