Ukrainian Toronto
-
В багатьох групах є від цієї жінки пост про допомогу, не допомогайте їй, вона безсовісна, яка таким чином заробляє кошти. В мене є всі скріни ( я їй допомогала, бо в неї двоє дітей) кому цікаво подробніше. Також є пост про неї в групі " Ukrainian moms in Toronto"... нехочу щоб хтось ще попався як я((
-
Давно хочеш переїхати в США? Ми надаємо послуги з повного ведення документів за програмою Uniting for Ukraine.🇺🇦🇺🇸 За детальною інформацією звертайтесь за посиланням у мене в описi!
-
Что за расизм в 23-м году лол
-
В Бахмуте
-
А я не живу?)
-
Всім привіт! Оплата перший місяць і депозит 500 доларів, контракт на 6 місяців. Жити може лише одна дівчина в одній кімнаті з 1 Вересня Залишилась на оренду 3 кімнати по адресі: 161 Roehampton Ave - Master bedroom with private washroom - $1800 Deluxe room - $1450 Flex room - $1350 Якщо когось цікавить, напишіть в особисті
-
Я ТОЧНО ЗНАЮ,ЩО ТИ ХОЧЕШ ВИГЛЯДАТИ НЕЙМОВІРНО 24/7😏 Мене звати Олександра,я майстер перманентну в Торонто🔥 ПРОВОДЖУ НАВЧАННЯ ПО ПЕРМАНЕНТУ ТА ЛАМІНУВАННЮ 🏆💯 Усі питання в дірект 🥰 Instagram: permanent_aleksa_
-
Доброго дня, чи можливо хтось вклеював польську візу будучи в Канаді ? Просто є декілька питань.