Ukrainian Toronto
-
Доброго дня! Чи використовував хто службу Royal mail для пересилання паспорта на вклейку візи CUAET в Англії? Якщо так, могли би підказати деталі процесу, будь ласка
-
Здається кімната з 1 вересня в Etobicoke, дуже гарний район , гарне сполучення , близько метро Runnymede, Keele, тільки для дівчат або жінок, можна для двох
-
Привіт, ти можеш працювати вдома?? Моєму робочому місці потрібні віддалені працівники. Введення даних, представник служби підтримки клієнтів, оператор введення даних, представник кол-центру, багато вакансій Студенти, пенсіонери та працюючі
-
Хочу купить блок желтых или оранжевых стиков для айкос.Напишите, кто продает.
-
В США створенно програму для підтримки біженців з України🇺🇦🇺🇸 ❗️UNITING FOR UKRAINE❗️ Скориставшись програмою Ви отримаєте законий дозвіл на вїзд в США та перебування в країні два роки, з можливістью залишитись. Всі деталі Вам розповість наш менеджер, посилання в описi профiлю!
-
Всім привіт. ШУКАЮ житло в Міссіссага 2-3 bedroom район Rockwood mall або Rockwood village біля Етобіко. Буду вдячна за відповіді.
-
Tak ya znau
-
Grand Bend in London, Ontario.
-
Доброго вечора. Хто може порадити хорошого ріелтора стосовно ренти житла ?
-
Где в Торонто можно прыгать с моста?(на резинке)а то щас умники повылазят...спасибо за ответ)
-
Ахах 😂😂😂
-
Як швидко та безпечно мігрувати в США? Програма для підтримки біженців з України 🇺🇸UNITING FOR UKRAINE🇺🇸 -знаходження в США від двох років -законе право на працю -можливість кредитування -переїзд впродовж місяця після подачі документів. Більш детальна інформація в нашого менеджера за посиланням в описi!
-
Так маю Full-time job)
-
Якщо маєте роботу можу порадити
-
Здравствуйте!🌸 Ищу бесплатное жильё для 1-2 человек без животных и детей. По образованию преподаватель английского (владение 4-мя языками) Заранее благодарю🤍
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти! Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂
-
Підскажіть будь ласка, чи є хтось хто допомагає оформити субсидії на дитину , або ще якісь бенефіти для сім'ї яка має низький дохід. Дякую наперед
-
Підписуйтесь на канадський чат для спілкування Курилка! Там можно знайти нових друзів і знайти відповіді на запитання які вас цікавлять Пишіть в лс + скину силку
-
Добрий ранок Настєнька! Буду вдячна за приєднання до канадського чату!
-
Ищу 1-2 человек поехать в Банф (Калгари) походить по горам, все вопросы в лс.
30 Jan 2023, 02:57
11579/21797
32 minutes ago