Ukrainian Toronto
-
Здається кімната в бейсменті, для працюючого чоловіка без шкідливих звичок. Район Dixie and QEW . За деталями звертайтесь у приват.
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти! Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂
-
🇺🇦🇺🇸🇺🇦🇺🇸🇺🇦🇺🇸 Питаєш себе, як потрапити в США, швидко та з гарантією❓ ❗️Скористайся програмою Uniting for Ukraine (U4U)❗️ Законний вїзд в США на два роки, з можливістnю працювати та брати кредити. Термін від подачі документів до заїзду 30 днів. Переходь за посиланням у мене в описi!
-
Обожаю мясников
-
🆘🆘 БЛАГАЮ ВАС , ЯКЩО ЩЕ ЗАЛИШИЛИСЬ СПРАВЖНІ ЛЮДИ!! 🆘️🆘️ Вже ЗАВТРА О 11.00 будуть робить 3 ОСТАНЮ операцію, зібрана дуже велика сумма , нам не вистачає лише 4600 грн 🆘🆘🆘 Я дуже вас прошу допоможіть. Ми попали під обстріл. Дитина у важкому стані, нам терміново потрібна допомога з коштами на лікування! 🆘🆘🆘 БУДЬ-ЛАСКА, ДОПОМОЖІТЬ 🆘🆘🆘 Я вже писала тут, але із за ускладнень назначили ще одну операцію, наше фінансове становище на нулю, втратили все що мали, а що було вже продалось.. Волонтери також допомагають,сума була велика Кому не шкода тих десять, двадцять гривень... Для когось це лише чашка кави, а нам порятунок дитини!!! 🆘🆘🆘 Номер Картки сбора 5355571113510200 Нехай Ваша вдячність повернеться до Вас у тисячократному розмірі! Щиро вдячна Вам за допомогу! Мені вже немає до кого звернутися, крім Вас. 🆘️🆘️🙏🙏🆘️
-
Та было бы за что
-
Ну да
-
Кстати довольно быстро можно закрепиться по этой бумажке потом
-
Условно ты вне канады подаешься на работу к кому-то куда-то, потом этот работодатель канадский говорит вот ты классный чувак, ты настолько особенный что нужен нам и делает тебе бумажки на приезд и работу
-
Я не сильно обознана в них, но самая популярная это найти работодателя и получить от него джоб оффер
-
Там вроде есть несколько вариантов, но уже не по куает а типа как раньше люди приезжали