Ukrainian Toronto
-
Всем Здравствуйте. Прошу срочной помощи. Сын родился на 29 неделе что привлекло к гидроцефалии. Его мозг находится под постоянным давлением и не как не развивается. Нужна операция стоимости 40000 грн. Из многолетнего опыта мы знаем что если сделать вовремя операцию,то большой шанс на выздоровление. У нашей семьи нет таких денег. Обращаюсь к каждому доброму сердцу! Я больше всего на свете хочу чтобы мой сыночек жил полноценной жизнью. Без вашей помощи я не смогу оплатить эту операцию. 4149511029873155 Я буду благодарна каждому за каждую переведенную грн. 🙏
-
Кто хочет бесплатно постричь своему котику когти? Почистить ушки и вычесать? Сделаем процедуру 28.09 в 18:00 🕕 3241 Yonge St, Toronto
-
Вау супер!😎
-
Uniting For Ukraine(U4U) 🇺🇸🇺🇦🇺🇸🇺🇦🇺🇸🇺🇦🇺🇸🇺🇦🇺🇸 Програма для міграції в США -пошук спонсора -заповнення документів -допомога по приїзду в США Повна інформація за посиланням в шапці профілю 🔝
-
Всім привіт, шукаю дівчинку roommate на 8 місяців з 1 вересня. Кондо 2 bedrooms, 2 restrooms. Є спортзал, баня, басейн, гриль. Знаходиться в Downtown Toronto. Оплата за перший і останній місяць, а потім помісячно. Ціна кондо в місяць 3500, з roommate 1500. По всім запитанням в особисті
-
🇺🇦 Українки та українці🇺🇦 Сподіваємось ви не забули❓ Вже зовсім скоро, цієї п’ятниці 🫢відбудеться ГРАНДІОЗНА 🌟EXOTIC SUMMER PARTY🌟 ⚜️Нагадаємо, що для наших дівчат вхід БЕЗКОШТОВНИЙ, а також екзотичний коктейль🍹 в подарунок для кожної🤫 І звісно спеціальна програма від наших палких чоловіків🫦, не залишить байдужою жодну з вас😏 ⚜️Хочеш попасти у наш відеоролик? Тоді приїжджай на своєму крутому, дорогому авто🏎️ і припаркуй його на нашому ВІП паркінгу🤩 🪩Бери з собою всіх своїх друзів, адже таке НЕМОЖЛИВО пропустити🔥 🥂Restaurant “Fregata” 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4 Розпочинаємо о 21:00😉
-
Хотитe мигрировать в США по програме Uniting for Ukraine(U4U)🇺🇦🇺🇸 Мы прeдлагаем следующие услуги: -заполнениe документов -поиск спонсорa -помощь в адаптации в США (поиск жилья, работы...) Полнaя информация по ссылке в шапке пpoфиля ✔️
-
Всім привіт Підскажіть , будь ласка чи можливо ще отримати безкоштовний готель по прильоту до Торонто? Якщо так , то звертатися на місці до волонтерів чи можна десь забронювати місце? Також цікавлять варіанти дешевого житла на 5-6 днів у Гамільтоні/Торонто, можливо хтось мав досвід Дякую !
-
Допомагаємо мігрувати в США за допомогою програми Uniting for Ukraine(U4U)🇺🇦🇺🇸 -заповнення документів -пошук спонсора -допомога по приїзду в США За детальною інформацією звертайтесь за посиланням в біо профіля 😊
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти! Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂
-
На дне независимости должны продаваться