Ukrainian Toronto
-
📢 Відкрито Реєстрацію на Курси Буккіпінгу! 📚💼 Привіт! Я працюю в бухгалтерській фірмі, і маю супер новину для вас. Ми розпочинаємо навчальні курси для буккіперів! Чому це класно: 1. Професія буккіпера в Канаді не потребує стандартного навчання з дипломом. Достатньо курсів. 2. Ця професія проходить по NOC для подачі на PR (NOC Code 12200) 3. Зовсім скоро розпочнеться податковий сезон і на ринку праці знову зросте попит на буккіперів! Не упустіть свій шанс! В програму включено: 📊 Основи бухгалтерського обліку 💻 Робота з бухгалтерськими програмами 📋 Основи оподаткування в Канаді 📚 Вивчення бухгалтерської термінології англійською 🖋 Підготовка ідеального резюме Навчання триватиме онлайн лише 2 місяці, але має надзвичайний бонус! Ви зможете вписати цей досвід до свого резюме як робочий досвід з Канади, і вам нададуть рекомендаційний лист від нашої фірми. Зараз діє акційна ціна всього $100. Якщо вас цікавить наш курс, пишіть мені в приват, і я надішлю вам посилання на сторінку реєстрації.
-
Всім привіт😊 На середу матимемо вільні коробочки смачного натурального зефіру! Використовуємо тільки натуральні інгрідієнти і завжди готуємо з любов’ю ❤️ Наша локація: Mississauga, Burnhamthorpe & Ponytrail
-
🔥 Чудова можливість працевлаштування для Техніка Агросервісу! 🔹 Тип контракту: Повна зайнятість 🔹 Продовження: Постійна 🔹 Місце розташування: Канада, Балкаррес, Гумбольдт, Камсак, Келвінгтон, Кіндерлсі, Кайл, Лідер, Мейпл-Крік, Мусомін, Норт-Батлфорд, Прісвілл, Шонавон, Свіфт-Керент, Юніті, Вайнард і Йорктон (Провінція Саскачеван) 🔸 Заробітна плата: від 30,00-52,00 CAD/година залежно від кваліфікації, досвіду роботи та типу виконуваної роботи. 🔸 Графік роботи: може варіюватися залежно від місця роботи, 40 годин (5-8, 4-10) на тиждень з великою кількістю можливостей для понадурочної роботи. 📞 Зв'яжіться з нами за номером +1 (716) 240-0573
-
Де найкраще купити квиток Париж-Торонто ?
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, у мене є робота, яка може вас зацікавити. Чи не хотіли б ви опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою безкоштовного облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або кожні два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або безпосередньо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 3-4 властивості на день. Мені потрібен помічник, який би допомагав мені здавати в оренду нерухомість онлайн двічі на день і заробляти 500 доларів США на тиждень. Досвід не потрібен, тож вас зацікавила пропозиція роботи зараз або ви можете зв’язатися з моїм менеджером за WhatsApp +1 (213) 973‑3249
-
🔥 Чудова можливість працевлаштування в Будинок пристарілих для Співробітника по обслуговуванню гостей! 🔹 Тип контракту: Повна зайнятість 🔹 Продовження: Постійна 🔹 Місце розташування: Vineland, Ontario. 🔸 Брутто Заробітна плата: CAD16.00-18.30/година. 🔸 Графік роботи: 8 годин на день, 40 годин на тиждень. Денні зміни. Обовʼязковою умовою є англійська мова рівня А2 мінімум. Можливе надання житла на пільгових умовах. 📞 Зв'яжіться з нами за номером +1 (716) 240-0573
-
Всем привет, кому нужен диван в отличном состоянии?! Если сейчас готов привести и занести за 150$
-
Дівчата запрошуємо вас на нашу зустріч в форматі жіночого кола «Жіночна єдність» Хто як не ми дівчата, жінки можемо підтримати один одного. Тому я із Софією, створюємо жіночу зустріч. Софія- професіонал у розкритті та підтримки жіночності, та різних духовних практик. На нашій зустрічі буде багато цікавих практик. @ sofia_devine_energy Ти відкриєш таємниці сакральної жіночності, звільнешся від непрожитих емоцій, наповнишся любовʼю та вдячністю. А найголовніше поєднаєшся зі своїм джерелом сили, молодості, краси та здоровʼя. Зустріч відбудеться 10 вересня в Торонто (Downtown) Тривалість 3 години Поспішай приєнатися до нас, кількість обмежена Ціна 70 💲
-
Всім привіт. Підкажіть, може, хтось знає, шукаю роботу у сфері телекомунікацій. Раніше займався монтажем обладнання Київстару. Остання посада – керівник проекту. Готовий пройти шлях з початку.
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти! Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂
-
110
-
Сколько стоит ваш билет
-
Не смогу пойти
-
Здравствуйте, продам билет. Он сейчас стоит 168$ у меня будет по дешевле 😄