Ukrainian Toronto
-
Пользователей, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать много эмодзи Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
-
Щиро дякую
-
Чат GPT
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти! Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂
-
На пятницу есть одно место на бесплатный груминг для йорка, мальтана, ши-тцу, кокапу, пуделя или мальтипу
-
Здається 3 кімнати у бейсменті в районі Етобіко.Ціна 800-1200 за деталями 4376774886
-
Всіх небайдужих прошу допомоги Всі підтверджуючі документи знаходиться за посиланням в профілі в описі. Дякую за увагу🙏🇺🇦 Реквізити: 4149500018190382 UA293808050000000262019408078 Mazur Anastasia PayPal [email protected]
-
Привіт можливо хтось знає подолога в Торонто ?
-
Всім привіт Мене звати Олександр, мені 28 років Шукаю будь-яку роботу в Торонто, бажано Йорк регіон (Вон iдеально) Вмію дофіга, навчитися можу всьому і досить швидко Взагалі основна спеціальність – психіатр, 3 роки досвіду клініки невідкладних станів, швидка допомога, стаціонар Потрібна робота 20+ доларів на годину, бо інакше не вистачить на рент, а також не більше 40 годин на тиждень, щоб готуватися до іспитів і вчитися Ідеально було б звичайно в healthcare, але поки що помрію У Канаді встановлював вікна рік, будівництво поки не розглядаю, не вистачає часу та сил Вмію доглядати хворих (і здорових), медичні маніпуляції (медсестра), первинну лікарську допомогу та реанімацію, основи психотерапії (психоаналіз, КПТ), техніки самодопомоги Розгляну будь-які варіанти, окрім важкої фізичної роботи Російську знаю добре, Англійська на середньому рівні, пояснюватись вмію Дякую
-
Я ,мама синочка Назара. Зовсім недавно ми дізналися про наш страшний діагноз який поділив наше життя на ДО і ПІСЛЯ. У дитини спочатку була підозра на апендицит. Потім ми здали аналізи і виявилося що в нього це лейкоз ( рак крові) який вже був в загостренній формі. Тепер його чекає довге лікування хімією.Будь ласка хто скільки сможет кожна грн дуже важлива. Реквізити: 4149500018190382 UA293808050000000262019408078 Mazur Anastasia PayPal [email protected] Дякую за увагу🙏🇺🇦