Ukrainian Toronto
-
Пользователей, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать много эмодзи Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
-
JOB ALERT 🇨🇦🚨JOB ALERT 🇨🇦🚨 JOB OPPORTUNITIES IN CANADA 🇨🇦🍁 WORK FOR A CHURCH ⛪️ HERE IN 🇨🇦CANADA 🇨🇦 >>> Details of Job below 👇<<< Type of employment: Full-time/Part-time Position available👇👇 ADMINISTRATIVE ASSISTANT:1 DATA ENTRY:2 CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE:2 CHURCH PREMISES CLEANER:4 CHURCH SECURITY:5 weekly($800) Bonus Intact ✅ Flexible hours Prerequisites: basic typing and ability to follow instructions Hours: Monday to Saturday online work Sunday:in person Available for Retiree’s ,Students, Disable, parents . For more information You can contact us via WhatsApp +44 7438-430-982 Don’t text me if you’re not in Canada 🇨🇦 thank you!
-
-
Доброго дня, потрібні люди на будову (встановлення вікон) на старт 22 дол на годину. Кому цікаво пишіть
-
С 1 ого октября. Downtown. Оплата первый и последний месяц. Аренда Квартиры-Студии. Договор на пол года, цена: 2140 + коммунальные. Pet Friendly. В дома есть спортзал, подземная парковка (в цену не входит), комната для отдыха, задний двор с барбекю и дворик для выгула животных. Терраса с лежаками, столиками и прекрасным видом.
-
Пользователей, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать много эмодзи Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
-
Всем привет, может кто то будет лететь в Канаду с Украины в 20-тых числах, отпишите пожалуйста 🙂
-
Если кому то нужны сигареты, обращайтесь, оплата при встрече
-
Увага, батьки! Я Олександра, та я працюю в IT-індустрії. Маю цікаву пропозицію для Ваших дітей, від 6 до 17 років. Тому хочу Вас запросити на безкоштовну онлайн сесію з програмування та розвитку 💻 Метою нашої комунікації є: - показати, що час за гаджетами можна провести з користю, створюючи власні додатки, ігри, програми або 3D анімації та моделі☺️ - продемонструвати, що програмування це не складно, головним є правильна побудова навчання та професійний підхід 😌 - відволікти від гаджетів, перегляду відео, та зарядити гарним настроєм. Давайте разом відкриємо унікальний світ IT 😊 ‼️Кількість місць є обмежена‼️ Пишіть "+" в коментарі або в особисті Реєстрація вже відкрита🤗
-
Добрий день. Можливо хтось в Етобіко вміє малювати і зможе зробити це за вихідні?