Ukrainian Toronto
-
Если есть права можете трак взять в оренду на u hall
-
всем привет! порекомендуйте пожалуйста компанию для переезда не за все деньги мира. достаточно много вещей, без мебели. из ошавы в норс йорк где-то в середине октября заранее спасибо!
-
-
Доброго дня всім! Терміново шукаю хоста на тиждень чи на два у Торонто. Я один, мені 20 років, без шкідливих звичок, зараз у пошуках роботи та житла, просто знаходжусь на жаль не у Торонто чи GTA, а у Лондоні, і через це важко вирішувати якісь питання. Зарані дякую всім!
-
Привіт ) рада повідомити , що нарешті доходять руки займатися улюбленою роботою на дому 😊 Пропоную вам свої швейні послуги🧵✂: вкорочування, звуження, розширення суконь , спідниць, штанів, складні виконання роботи з верхнім одягом, заміна замочків, усунення дефектів, пошиття постільної білизни, робота з дитячим одягом , пришивання тасьми до штор та тюлі. Також можливе пошиття та моделювання одягу за індивідуальним замовленням! Гарантую швидку та якісну роботу ! ✅ Для детальної інформації звертайтеся в дірект або за номером : +1 (437) 557-8849 !
-
Ну як Кривий Ріг 🤣🤣 Навіть завод ArcelorMittal є
-
Доброго дня.Потрібна жінка на склад продуктів.Розмовна англійська.Від метро ВОН центральне три зупинки автобусом.Район Вудбрідж.Кого цікавить пишіть.
-
Гамильтон гарне місто?
-
Шукаю таксу чи бульдожку для безкоштовного грумінгу 🚿 Безкоштовно у суботу
-
-
YMCA
-
Ми пропонуємо роботу на неповний робочий день тим співробітникам, які дійсно зацікавлені в цій чудовій пропозиції роботи. Ви отримуватимете 525 доларів щотижня як свою зарплату, це для початку, тому що у нас є люди, які продовжують працювати з нами навіть після того, як їм заплатили. на їх перший платіж і все ще розраховуються. Для цієї роботи досвід не потрібен, ви будете працювати в приватній компанії з нерухомості віддалено.
-
Бо в принципі відвідування є дуже обов‘язковим і від цього там залежать ваші іспити і тд
-
Особисто від мене, то я ходила до в‘єтнамського, бо він найближче розташований до мого дому і я потрапила в группу до викладача Ann і вона прям супер лояльна і гарно навчає, вона класно підходить для тих хто не хоче себе відчувати як в школі, коли ти не прийшов і тобі тисяча питань і по пальцях б‘ють за домашку
-
Вони ніби так і називаються Community Centre Є українські, в‘єтнамські і тд По факту вам без різниці бо там в усіх вивчають англійську просто склад людей по національностям може бути різний Введіть Community Centre на гугл мапс і подивіться якій найближче розташований до вас
-
Приходите до школи яка знаходиться в вашій ком‘юніті, вони кажуть куди іти складати тест на ваш рівень, потім з результатами приходите назад и ходите по 5 днів на тиждень
-
Є спеціальні безкоштовні школи для іммігрантів