Ukrainian Toronto
-
Свободный кредит 1634 Переплата 634
-
Кредитный лимит 1000
-
Никак не может быть переплаты
-
Никак не может быть переплаты
-
У вас переплата 634$
-
Переплата 634,59
-
Откройте следующую вкладку транзакции и посмотрите откуда деньги пришли. Но вы ничего не должны)
-
Спасибо, но возврата не было.Я ничего не понимаю
-
Я положила деньги 2 недели назад,но я все истратила,даже больше ‘возвратов не было
-
Доброго дня. Украіiномовний бухгалтер допоможе: - подати податкові деклараціі персональнi та корпоративнi, - зареєструвати корпорацію, self employed та GST/HST account, WSIB, Payroll. Звертайтесь за тел 647-819-2707.
-
Если не понятно по прошлым транзакциям, позвоните в банк(номер телефона на обратной стороне карточки). У вас переплата
-
A furnished bed room with separate bathroom is available in port credit, lakeshore Ready from Mid October Internet and all utilities included You can use all the facilities in the condo building Easy access to public transportation and grocery shopping
-
Почувствуй драйв, переходи в мои сторис! 😍
-
Чи знає хтось де можна подивитись акредитовані клініки для медогляду по CUAET в США ? Чи можлива має хтось посилання ? Буду дуже вдячний )
-
Народ, може здає хтось у даунтауні кімнату?
-
Підкажіть, будь ласка, якщо прилітаємо до Гамільтона, то Arrive Can не заповнюється? Не бачу у додатку аеропорт Гамильтон.
-
Привіт, я ріелтор, шукаю працівника для публікації будинків для оренди на його/її ринку або в Craigslist... Досвід роботи не потрібен. Зарплата, яку потрібно виплачувати, становить 500 доларів на тиждень. Примітка: це лише додаткова робота, і вона не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Будь ласка, надсилайте мені в поштову скриньку для отримання додаткової інформації 📍.
-
Але не всi. Ну Ви зрозумiли про що я)
-
Доброго дня.Ми з хлопцем шукаємо житло з 1 листопада ,Etobiko ,Missisauga ,можливо Торонто 🙏😊
-
Так. Тільки після мед комісії можна зняти обмеження
30 Jan 2023, 02:57
12828/21896
23 minutes ago