Ukrainian Toronto
-
A furnished bed room with separate bathroom is available in port credit, lakeshore Ready from Mid October Internet and all utilities included You can use all the facilities in the condo building Easy access to public transportation and grocery shopping
-
Почувствуй драйв, переходи в мои сторис! 😍
-
Чи знає хтось де можна подивитись акредитовані клініки для медогляду по CUAET в США ? Чи можлива має хтось посилання ? Буду дуже вдячний )
-
Народ, може здає хтось у даунтауні кімнату?
-
Підкажіть, будь ласка, якщо прилітаємо до Гамільтона, то Arrive Can не заповнюється? Не бачу у додатку аеропорт Гамильтон.
-
Привіт, я ріелтор, шукаю працівника для публікації будинків для оренди на його/її ринку або в Craigslist... Досвід роботи не потрібен. Зарплата, яку потрібно виплачувати, становить 500 доларів на тиждень. Примітка: це лише додаткова робота, і вона не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Будь ласка, надсилайте мені в поштову скриньку для отримання додаткової інформації 📍.
-
Але не всi. Ну Ви зрозумiли про що я)
-
Доброго дня.Ми з хлопцем шукаємо житло з 1 листопада ,Etobiko ,Missisauga ,можливо Торонто 🙏😊
-
Так. Тільки після мед комісії можна зняти обмеження
-
Продаж у звʼязку з переїздом. Кутовий стіл в ідеальному стані + 2 стільці. Розміри: 47\" W x 47 1/2\" D x 28 1/2\" H (119.4 x 120.5 x 72.4 cm) Ціна: 200 CAD. Тільки самовивіз. Центр Торонто.
-
Я та мій друг шукаємо будь яку роботу в Гамільтоні. Якщо вам є що запропонувати напишіть будь ласка у приватні повідомлення
-
Кто где покупал билеты с Варшавы в Торонто и обратно?
-
Проводжу онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на безкоштовний курс із додатків на основі штучного інтелекту та зможе зробити круті проекти! Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂
-
Вільнa рoбoта в oфісній сфeрі! Mінімyм дзвінків. Приймaємo кандидaтів з 18 рoків. Оснoвнa cтaвка - 5000 грн + великі бoнуси. Pегулярні щотижневі виплати. Нaдaємo житлo для іногopoдніх. Cтажувaння оплaчується.
-
Добрий ранок. Підкажіть будь ласка, де можна купити якісні окуляри для зору , бажано з укр / рос - мовним консультантом.
-
Продам красную лососевую икру, пишите в ЛС или звоните +14375452686
-
С 12 октября сдаётся комната в Етобико ( метро Ислингтон , автобусная станция ) 1150 в месяц . Первый и последний. Для одного человека . Пишите в личку , отвечаю 5-10 минут .
-
Здравствуйте Занимаемся продажей табачных изделий В наличии: - большой ассортимент cигарет - Нeets - Neо - Еlf bar - Cнюс - Tабак - Terea Если интересно - напишите в лс
-
А Ви знімали обмеження після проходження мед комісії з Ворк перміт?
-
Дякую Бо мені працівник організації в Канаді, яка допомогає з оформленням документів доказувала сьогодні, що ці послуги вже платні
30 Jan 2023, 02:57
12839/21991
about 4 hours ago